Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért mennek át egyes leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek át egyes leszbikus nők kanos pasikká a leszbi csoportokban?

Figyelt kérdés

Olyan posztok, ilyen csöcsös tangás, alatta valami "na mit tennél ha ő várna otthon" szöveggel. Vagy ilyen mellkép kérős stb. Tipik olyan képek amiket ha egy férfi tesz ki akkor mindenki tudja hogy gáz

Vagy másik példa,mikor egy csinosabb lány tesz ki magáról egy képet és odagyűlnek alá rendesen "kúrólájkolni".

Miért kell kanos kis srácként viselkedni?

júl. 29. 21:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

1, mert nem is nők. 2, mert sok nő, főleg a bik, akiknek nincs igazi tapasztalata nőkkel, főleg nem szerelmi, azt hiszik, hogy így "kell" viselkedni.

Az utóbbit sem sem igazán értem, hiszen aki nőre vágyik, az legkevésbé sem egy férfias jellemet, viselkedést keres.

júl. 30. 10:54
 2/27 A kérdező kommentje:

1 ez Facebook csoport, valószínűleg nők mind

2re szoktam én is gondolni. Számomra nagyon visszatetsző

júl. 30. 11:29
 3/27 anonim ***** válasza:
37%

Pontatlanul fogalmaztam.

A burkoltat úgy értem, hogy még maga az illető sem ismerte fel tudatosan, vagy nem vállalta fel még maga előtt sem.

Számos ilyennel találkoztam már, aki előbb leszbikusként azonosította magát, majd évekkel később jött a felismerés, hogy: Jaa, én egy transz férfi vagyok valójában.

júl. 30. 11:34
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. Bent vagyok évek óta egy normálisabb fb csopirtban, ahol szegény adminok vért izzadnak, hogy kiszűrjék a kamu profilokat. Nem is hinnéd, hogy milyen jókat össze tudnak hozni.

Egyébként én pont nem a "transz hajlamú" nőktől tapasztaltam ezt. Mondom,leginkább az olyan bik, akik saját bevallásuk szerint nőt nem tudnának szeretni, de szexre jók. Illetve én úgy sejtem, hogy az ilyenek viselkedéssel pont a férfiak figyelmet akarják felkelteni. Ők azok, akik buknak a bi nőkre, és akik a finom jeleket úgysem látnák.

júl. 30. 13:33
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Picit off, de megkérdezhetem, melyik ez a Fb csoport? :) szeretnék csatlakozni valami jóhoz de nehéz kiszűrni melyik az ahova tényleg érdemes :/
júl. 30. 13:49
 6/27 anonim ***** válasza:
Mert azok tényleg kanos pasik, kamu női profillal. Meglepődtél mi?
aug. 3. 13:01
 7/27 A kérdező kommentje:

7# nem valószínű mivel jól szűrt csoportrol van szo

6# az amelyikben 1700korul vannak

aug. 3. 16:08
 8/27 anonim ***** válasza:

De valószínű, mivel nincs "jól szűrt csoport".

Csinálnak egy kamuprofilt azt cső.

aug. 3. 19:48
 9/27 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj már. Évek óta benne vagyok abban a csoportban,ismerem az adminokat is, látom a hozzaszolok profiljat is ..nem kamuprofilok
aug. 3. 19:54
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Egy profilról nem tudod megállapítani, hogy kamu-e vagy sem, max.a személy stílusáról. Az adminok sem látják ki ül a monitor mögött. Az ilyen csoportokban nőt mutatóból sem látsz, ez 100%.
aug. 3. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!