Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok megbízható leszbikus ismerkedő csoportokat Facebookon?
Szeretnék ismerkedni szintén leszbikus lányokkal de olyanokkal akik nem csak a szex miatt ismerkednének.
Próbáltam már tinderen, badoon, itt is és nem jártam sikerrel.
Ezért gondoltam még a Facebookot, hátha ott mégis jobb.
Hogy szoktatok ilyen csoportokban ismerkedni?
Mármint, írtok ilyen társkereső szöveget, esetleg képet csatoltok hozzá, mi alapján választotok, hogy kivel beszélgetnétek szívesen?
Külső fontos azért, ha leginkább olyannal szeretnél ismerkedni akivel lehet egy kellemes, meghitt kapcsolatotok?
Ti mennyi időn belül találkozatok egymással amint először írtatok egymásnak és sikerült valakinek kapcsolatot kialaítania ilyen csoportnak köszönhetően?
Csak olyan válaszoljon aki tud a kérdésekre válaszolni és nem kioktató stílusban tesz kéretlen megjegyzéseket.
Köszönöm.:)
Felsorolom neked a pont előtt az összes megbízható Fb társkereső csoportot: .
Na pont ennyi van. A helyzet mindenhol ugyanaz, a nyitott Fb csopik a legalja az összes oldalnak (rosszabb mint a GyK), 99%-nyi kamus pasi, néhány "nőt 3.-nak" kereső, 0.1% alatti arányban normális lányok.
Ha esetleg találsz valamit, vagy valaki akkor légyszi nekem is írjátok meg:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!