Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mondanátok megbízható leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok megbízható leszbikus ismerkedő csoportokat Facebookon?

Figyelt kérdés

Szeretnék ismerkedni szintén leszbikus lányokkal de olyanokkal akik nem csak a szex miatt ismerkednének.

Próbáltam már tinderen, badoon, itt is és nem jártam sikerrel.

Ezért gondoltam még a Facebookot, hátha ott mégis jobb.

Hogy szoktatok ilyen csoportokban ismerkedni?

Mármint, írtok ilyen társkereső szöveget, esetleg képet csatoltok hozzá, mi alapján választotok, hogy kivel beszélgetnétek szívesen?

Külső fontos azért, ha leginkább olyannal szeretnél ismerkedni akivel lehet egy kellemes, meghitt kapcsolatotok?

Ti mennyi időn belül találkozatok egymással amint először írtatok egymásnak és sikerült valakinek kapcsolatot kialaítania ilyen csoportnak köszönhetően?

Csak olyan válaszoljon aki tud a kérdésekre válaszolni és nem kioktató stílusban tesz kéretlen megjegyzéseket.

Köszönöm.:)

2021. márc. 31. 23:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért.(gyorsan gépeltem)
2021. márc. 31. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Felsorolom neked a pont előtt az összes megbízható Fb társkereső csoportot: .

Na pont ennyi van. A helyzet mindenhol ugyanaz, a nyitott Fb csopik a legalja az összes oldalnak (rosszabb mint a GyK), 99%-nyi kamus pasi, néhány "nőt 3.-nak" kereső, 0.1% alatti arányban normális lányok.

2021. ápr. 1. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg találsz valamit, vagy valaki akkor légyszi nekem is írjátok meg:(

18/L

2021. ápr. 1. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyszer valaki kommentelte, hogy van egy titkos csoport, ahová kamerásan kell felvételizni is, mert így szűrik ki a jelentkezőket, hogy nem kamuprofilok. Fogalmam sincs viszont, hogy egy ilyenhez hogy lehet viszont csatlakozni meghívás nélkül.
2021. ápr. 1. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 sehogy mert ilyen csak a mesében létezik "titkos csoportok". Pár zárt szexualitással kapcsolatos csopiban bent vagyok, de kizárólag személyes ismeretség útján megy a drót, akit személyesen ismernek, v. személyesen ismert ajánl be olyat akit szintén személyesen ismer (és garanciát vállal rá hogy normális). Semmiféle kamerázás nincs, s csak arra van használva hogy a zártkörű bulik azon vannak meghirdetve (nem leszbikus, hanem BDSM és swinger kategóriák).
2021. ápr. 1. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Oh, ez szomorú, azért remélem léteznek ilyenek, bár gyakorlatilag mivel zárt, tényleg csak ismerős tud ismerőst behívni :((
2021. ápr. 2. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Lesarkosítva: olyan nincs.Mindentele harmadikfél keresőkkel, transzikkal meg konkrét kamuzos férfiakkal.Én kezdem úgy érezni hogy ismerkedni csak a valóságban lehet igazán..legalább tudom kivel beszélek
2021. ápr. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!