Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek át egyes leszbikus nők kanos pasikká a leszbi csoportokban?
Olyan posztok, ilyen csöcsös tangás, alatta valami "na mit tennél ha ő várna otthon" szöveggel. Vagy ilyen mellkép kérős stb. Tipik olyan képek amiket ha egy férfi tesz ki akkor mindenki tudja hogy gáz
Vagy másik példa,mikor egy csinosabb lány tesz ki magáról egy képet és odagyűlnek alá rendesen "kúrólájkolni".
Miért kell kanos kis srácként viselkedni?
21#🤣🤣🤣mert abban a csoportban amiről én is beszélek nyilván egyetlen tag van, tehát ő csak én lehetek🥹
Plusz a kérdés echte nem olyan mintha egy kanos pasi tette volna fel (még egy nem kanos pasi sem írna ki ilyet,hisz eszébe se jutna hasonló) szóval nem,nem vagyok ideges mivel nem buktam le semmivel🥹
26-oska, csak nem magadból indulsz ki, amikor ilyeneket írsz? Bizonyíték merre? Tudod, anélkül nem vádaskodunk.
Anyway, kér valaki egy kis popcornt? Ehhez a műsorhoz már dukál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!