Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért mennek át egyes leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek át egyes leszbikus nők kanos pasikká a leszbi csoportokban?

Figyelt kérdés

Olyan posztok, ilyen csöcsös tangás, alatta valami "na mit tennél ha ő várna otthon" szöveggel. Vagy ilyen mellkép kérős stb. Tipik olyan képek amiket ha egy férfi tesz ki akkor mindenki tudja hogy gáz

Vagy másik példa,mikor egy csinosabb lány tesz ki magáról egy képet és odagyűlnek alá rendesen "kúrólájkolni".

Miért kell kanos kis srácként viselkedni?

júl. 29. 21:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

21#🤣🤣🤣mert abban a csoportban amiről én is beszélek nyilván egyetlen tag van, tehát ő csak én lehetek🥹

Plusz a kérdés echte nem olyan mintha egy kanos pasi tette volna fel (még egy nem kanos pasi sem írna ki ilyet,hisz eszébe se jutna hasonló) szóval nem,nem vagyok ideges mivel nem buktam le semmivel🥹

aug. 4. 12:45
 22/27 anonim ***** válasza:
59%
Itt egyedül te vagy az ideges, én csak jót röhögök rajtad 😂
aug. 4. 13:47
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyik profilodból se vagy ideges, nyugodt csávó vagy.
aug. 4. 14:18
 24/27 A kérdező kommentje:
24# olyan fontos vagy nekem,csak a te kedvedert oda vissza lépkedek a profiljaimbol hogy neked bizonyitsak🤦🤦🤦🤦
aug. 4. 14:22
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen, pontosan ez látszik. Egyik válaszod a kérdező kommentjeként írod, másikat válaszolóként.
aug. 4. 15:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nagyjából megkaptam a választ a kérdésemre, úgyhogy baromira nem izgat, hogy te engem nőnek, férfinak vagy parabola antennának gondolsz, úgyhogy kellemes vasárnapot neked☺️ én a továbbiakban nem fogok reagálni a kommentjeidre,ha az alteregóm szeretne vele folytathatod ezt a rettenetesen fontos párbeszédet
aug. 4. 15:17
 27/27 anonim ***** válasza:

26-oska, csak nem magadból indulsz ki, amikor ilyeneket írsz? Bizonyíték merre? Tudod, anélkül nem vádaskodunk.

Anyway, kér valaki egy kis popcornt? Ehhez a műsorhoz már dukál.

aug. 4. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!