Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok a Facebook-os, leszbikus csoportokkal kapcsolatban? Érdemes csatlakozni bármelyikhez is?
Minap nézelődtem és találtam 1-2 nyilvános csoportot, de eléggé elkeserítő volt látni, hogy nagy százalékban voltak pasi tagok, illetve sok kamu profil. Az ott található posztok is, hát... inkább hagyjuk.
Találtam 1-2 zárt csoportot is, de ott nyilván csak az adminokat látja az ember. Érdekelne azok véleménye, akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy van-e egyáltalán olyan zárt csoport, ahova érdemes belépni és mik a tapasztalataitok?
20/L
Köszönöm a válaszod! :)
Mi a neve a csoportnak?
Leszbikus ismerkedő:csak lányok, nem szex csoport
Beírtam hogy leszbikus és ezt dobta ki akkor, ebbe jelentkeztem
1#
Én lgbt csoportban vagyok benne, sok a nagyon fiatal, és igen, mennek a mai szlengek, ami.. Nem az én stílusom, na. :D
Viszont sikerült egy-két emberrel megismerkedni, aminek örülök. :)
22/L
Köszönöm a választ!
Akkor úgy néz ki, hogy nem igazán az én világom ez a Facebook csoport dolog. :D
Köszönöm mindenkinek a véleményét! :)
Valóban nekem sem jöttek be a csoportok, az előző válaszolók által említett okok miatt...fiatal korosztály, többnyire komolytalanságok mennek, nem igazán tudok rezonálni a bejegyzésekkel, így nem túl hasznos. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!