Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megadnád a párodnak a facebook jelszavad?
Engem nem érint a dolog, de több helyről hallottam már, hogy ez a jelszócsere bevett szokás sok pár esetében, viszont elég sok konfliktus, félreértés, stb. forrása lehet...
Ti hogyan látjátok?
Ha olyan a viszonyunk, olyan bizalom van köztünk akkor meg.
Viszont akkor nincs konfliktus, félreértés.
Nem rég mentünk szét, így csak exemként beszélhetek róla.
A jelszavam konkrétan nem tudta, de a gépemen el volt mentve a jelszó. A gépet ő is használta, ott volt a nappaliban, közkincsé téve.
Ő négy év alatt belépve sem maradt sohasem, végül ő is lett a hunyó, aki félrelépett :)
Bár nem is érdekelt a Facebookja sohasem. Ha valami gáz van a kapcsolatban, azt a másik fél megérzi, Facebook-olvasgatás nélkül is.
Nem, minek?
A közös gépen van, amikor úgy zárjuk be az oldalt, hogy nem lépünk ki, tehát sokszor simán belenézhetünk a másik profiljába. Tehát láthatóan nem titkolózunk egymás előtt. De célzottan még nem volt okunk megadni egymásnak a jelszavunkat.
Persze,miért ne? Nincs előtte titkolni valóm.
Nyílván nem mindegy,hogy 1 hónapos vagy 1 éves kapcsolatról van szó, de ha megbìzom benne annyira hogy együtt vagyok vele, megosztom vele a magánéletem,az otthonom, akkor egy facebook jelszótmiért ne osztanék meg vele?
Persze h megadnám
Csak róla beszélek :33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!