Origin problémák, nem tudok belépni pedig biztos, hogy az a felhasználó nevem és a jelszavam de nem enged be, illetve ezt írja ki hogy: e-mail címed, azonosíttód vagy jelszavad helytelen illetve LEJÁRT. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régebben megvettem a The sims 4-et és jatszottam is vele de lassú volt ezért kb. 1 éve nem játszottam azóta de most újra ki szeretnem próbálni és ahhoz, hogy telepítsem újra a régi origin fiók kéne (azóta lett egy új) mert kulönben nem fogadja el a termékkódot és azt írja ki hogy: ezt a termékkódot már beváltották :/ PLS HELP MEE Ja és mielőtt írnátok h kerdezzem meg a support cuccost megkérdeztem de nem jött válasz szóval gondoltam hátha van még valakinek volt ilyen de megoldotta :)2016. júl. 4. 11:42
1/6 anonim válasza:
Beírod a fiókhoz tartozó e-mail címedet, és fog küldeni oda egy jelszó visszaállító levelet.
Ha az az e-mail cím már nem él, akkor semmit sem tehetsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igen sajnos nem tudom mert feltörték, de viszont ha visszaállítják majd, mert kitöltöttem olyan cuuccost h visszaállítsák :) akkor szerinted sikerülni fog vagy az úgy más email cimkent fogja elfogadni?
2016. júl. 4. 16:27
3/6 anonim válasza:
már bocs de hogy törték fel az email címed? ha nem mászkálsz noname oldalakra meg nem regisztrálgatsz az emaileden hasonló noname oldalakon akkor soha a büdös életben nem fogják feltörni kivéve ha te ha valami nagyon fontos ember vagy de ezt kétlem.. + ne valami csicska citromfost, freeszart használj hanem gmailt. az a tuti. a jelszó meg tartalmazzon kis és nagybetűket illetve számokat. + soha senkinek ne add ki.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kell rögtön szarokat feltételezni amúgy meg a tesóm törte fel mert nekem ugye lassú volt a gépem ezért odaadtam neki a sims 4 et de mivel az ő originján nem fogadta el a termékkódot ezért elkérte az én email címemet és a jelszavamat...
2016. júl. 6. 22:15
5/6 anonim válasza:
Ezé nem kell megadni SENKINEK az ilyen infókat.. de látom hülye vagy még az ilyesmihez :D
6/6 A kérdező kommentje:
Neked meg inkább be kéne kussolni és válaszolni a kérdésemre amit feltettem de te csak beszólni jöttél ide? Gratulálok... ebben az esetben te vagy a hülye hogy jöttél "beszólni" mert szerintem ne itt osztogass tanácsokat... amúgy nem jelszavamat adtam meg szóval mi a szar bajod van? ...ja bocs csak hülye vagy...:D
2016. júl. 9. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!