Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal nem élvezte a szexet?
Van olyan aki csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal fájt neki a szex és nem tudta élvezni?
Gondolkozom ki próbáljam lánnyal, lenne olyan csak valami vissza tart. Az olyan kommentek nem érdekelnek hogy akkor te nem is vagy heteró meg attól nem lesz valaki leszbikus… stb, nem ez a kérdés.
Igen, attól már biszex.
Vagy a heteró pasik is heterók ha már szoptak farkat? Na ugye.
Én értem mire gondolsz a kérdező. Viszont ha arra gondolok, hogy a heteró férfi ismeőseim soha, de SOHA nem nyúlnának úgy pasihoz, és a gondolattól is felháborodnak, hogy próbálják ki, akkor igenis el kell fogadni,hogy van egy abszolút heteró, és leszbikus szint, és minden más csak biszex egy árnyalata lehet.
Én is olyan biszex nő vagyok, aki jobban vonzódik a nőkhöz. Meglepően sok férfival nem élveztem én sem a szexet, de ettől még nem lettem leszbikus. Te sem vagy az. Ennek ellenére nem kötelező férfi partnert választanod a jövőben, randizhatsz csak nőkkel is, ha úgy tetszik.
Viszont azt is megjegyezném, hogy én pl írtózom az olyan nőktől, akik csak azért akadnak velem lenni, mert nem találtak megfelelő férfit, vagy csak ki akarják próbálni. Van önérzetem (és gondolom másoknak is), velem az kezdjen, akinek én tetszem, rám vágyik, engem akar, nem vagyok próbababa.
"Igen, attól már biszex.
Vagy a heteró pasik is heterók ha már szoptak farkat? Na ugye."
A heteró pasikkal szemben elvárás, hogy szopjanak farkat vagy különben alsóbbrendűként tekintenek rájuk? Ha igen, csak akkor van értelme a hasonlatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!