Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak azután lett leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal nem élvezte a szexet?

Figyelt kérdés

Van olyan aki csak azután lett leszbikus, hogy pasikkal fájt neki a szex és nem tudta élvezni?

Gondolkozom ki próbáljam lánnyal, lenne olyan csak valami vissza tart. Az olyan kommentek nem érdekelnek hogy akkor te nem is vagy heteró meg attól nem lesz valaki leszbikus… stb, nem ez a kérdés.

dec. 6. 18:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10es válaszoló miért ne lehetne valaki leszbikus ha volt pasival? Ha valaki egyszer kipróbálja, úgy hogy nem is vonzotta a dolog utána meg egész életében csak nőkkel van akkor azért biszex ?? Szerintem valaki attól leszbikus ha annak érzi magát.
dec. 8. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
32%

Igen, attól már biszex.

Vagy a heteró pasik is heterók ha már szoptak farkat? Na ugye.

dec. 8. 17:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát ha utólag megbánta és már undorítónak tartja akkor igen heteró.
dec. 8. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Akinek 2 agysejtnél több van az tisztában van a fogalmakkal. Ha megdugatta magát pasival az biszex és pont, mindegy hogy érzi magát. Egy leszbikus nem hagyná hogy pasi érjen hozzá. Ugyanaz a kategória, mint mikor a xy-kromoszómával, farokkal, és minden egyéb férfi szervvel rendelkező egyének sápítoznak, hogy ők márpedig nők,mert annak érzik magukat. Érzeheted te maga sárkánynak meg kiscicának is, ha biológiailag férfi vagy. Ugyanez van a leszbikussággal. Attól hogy neked nincs 2 agysejt3d, hogy felfogd mi az a leszbikus, másoktól ne várd el, hogy ő is játszák a hülyét és leszbikusnak nevezzék azokat akikben már játt farok.
tegnap 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
14 es látom te nagyon szereted a fogalmakat tisztában tartani. Értem én miről beszélsz és a többiek. Gondolom akit megerőszakoltak az is biszex. Látom neked nincs 2 agysejted, ha nem tudod értelmezni a kérdésem.
tegnap 22:38
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
A megerőszakolást minek kevered ide? A megerőszakolásnak a nevében is benne van, hogy ERŐSZAKKAL történt. De ha te önként másztál be egy farok alá, akkor biszex vagy,igen, vergődhetsz ahogy csak akarsz.
ma 07:52
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Én értem mire gondolsz a kérdező. Viszont ha arra gondolok, hogy a heteró férfi ismeőseim soha, de SOHA nem nyúlnának úgy pasihoz, és a gondolattól is felháborodnak, hogy próbálják ki, akkor igenis el kell fogadni,hogy van egy abszolút heteró, és leszbikus szint, és minden más csak biszex egy árnyalata lehet.

Én is olyan biszex nő vagyok, aki jobban vonzódik a nőkhöz. Meglepően sok férfival nem élveztem én sem a szexet, de ettől még nem lettem leszbikus. Te sem vagy az. Ennek ellenére nem kötelező férfi partnert választanod a jövőben, randizhatsz csak nőkkel is, ha úgy tetszik.

Viszont azt is megjegyezném, hogy én pl írtózom az olyan nőktől, akik csak azért akadnak velem lenni, mert nem találtak megfelelő férfit, vagy csak ki akarják próbálni. Van önérzetem (és gondolom másoknak is), velem az kezdjen, akinek én tetszem, rám vágyik, engem akar, nem vagyok próbababa.

ma 08:05
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

"Igen, attól már biszex.

Vagy a heteró pasik is heterók ha már szoptak farkat? Na ugye."

A heteró pasikkal szemben elvárás, hogy szopjanak farkat vagy különben alsóbbrendűként tekintenek rájuk? Ha igen, csak akkor van értelme a hasonlatnak.

ma 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Anélkül is van értelme a hasonlatnak. Ahogy a valódi leszbikusok nem szexelnek pasikkal a vélt vagy valós "elvárás" hatására,úgy a biszexeknek sem lenne muszáj. Minden más csak kifogás. Ez a különbség a leszbikus és a biszex között.
ma 13:43
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
#19 Szóval ha valaki kizárólag a saját neméhez vonzódik, de mivel azt gondolja, hogy normális hogy ő nem élvezi, nem kívánja, akkor is ellenkező neművel kell együtt lennie, szeretkeznie és ennek eleget tesz, akkor ő már biszex szerinted?
ma 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!