Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként folyton flörtölök a pasikkal, úgy hogy észre sem veszem. Hogyan változtathatnék?
Fiatal vagy még, gondolom :)
Én is ilyen vagyok, fiú tesóim vannak, a legjobb barátom is fiú, annyi, hogy én biszexuális vagyok.
A közvetlenségemet már többször félreértették, így idővel megtanultam kontrollálni magam. Tudnod kell, hogy mit engedhetsz meg, mi az ami még belefér egy beszélgetésbe, és nem értik félre a férfiak. Ha egyedülálló, az a kisebbik rossz, max utólag kell magyarázkodnod, hogy Te nem úgy gondoltad. De ha a férfi kapcsolatban van, akkor azt már tényleg ne... Neked kell felismerned a helyzetet, a férfiak szeretnek flörtölni.
"Leszbikusként férfiakkal flörtölök"
Nagy képűség nélkül,de csinos vagyok"
"Férfiakkal nyitottabb vagy mert tőlük őszintébben jönnek a bókok".
Ez nem egy nő szóhasználata és gondolat menete,hanem egy beképzelt pasié.
"Kapcsolatban lévő vagy házas pasikkal heverkodom,aztán elkezdenek velem flörtölni"
"Nem esik le csak amikor már utalnak rá hogy többet szeretnének"
Akkor tényleg marha őszinték lehetnek ők is meg a bókjaik is ,ha házasok és téged akarnak megdugni.
Ezenkívül ez csak a pasiknak menő meg elfogadható, egy megveti az ilyen hűtlen patkányokat. Egy leszbikus meg kb.kimenekülne a világból és szóba sem áll a többet azzal a pasival akin észre veszi hogy flörtöl vele. Ez egy leszbikus nőnek ugyanolyan zavaró és visszataszító mintha veled pasiként elkezdene flörtölni egy meleg pasi. Meg alapból nem flörtölnek a leszbikusok férfiakkal.
Szóval ez nem jött be barátom.
Persze, én meg oroszlánfóka vagyok...
Hiába írod le,ha közben olyanokat írsz amit egy lány az életben nem csinálna, mondana, pláne ha ilyen átlátszóan,a kutya sem fogja elhinni, nemhogy az igazi lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!