Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz ismerkedni leszbikusként?
Régen 16 évesen nagy szerencsémre, ami szerintem már soha nem fog megtörténni, itt a gyakorin találtam meg az első szerelmemet,barátnőmet, akivel majdnem 3 évig voltam együtt.
Azóta felléptem kettő társkeresőre, ahol annyira nem normális lányok írtak, hogy elment a kedvem ettől az egésztől. Voltam leszbikus buliban is...ott meg csak alkalmi szexet akartak.
Tényleg annyi az elvárásom, hogy ne legyen "hülye", és tudjon normálisan beszélgetni, a másik pedig hogy ne legyen teljesen fiús. Legyen meg benne lányos és fiús vonás is :D
Mi gondoltok, túl lehetetlent kérek? Ti is ilyen nehezen tudtok normálisa ismerkedni? Esetleg tudtok valamilyen tippet adni?
Ismeros:D en is itt ismertem meg az elso baratnom viszont miota szakitottunk azota egyaltalan nincs szerencsem lanyok teren
Egyebkent en csoportokban probalok ismerkedni probald meg hatha neked is menni fog:)
Én már kezdem feladni a netes ismerkedést, sőt. Sose jött össze semmi, persze ez tőlem is függött, nem csak a másik féltől.
De annyira elment már a kedvem ettől az egésztől, hogy már nem is ismerkedek, kedvem sincs hozzá. :D Pedig még sose volt kapcsolatom.
2-3 éve még jól ment az ismerkedés, de utána megismertem egy lányt, akivel elég sokáig beszélgettünk és mióta nem beszélünk azóta nagyon kevés lánnyal ismerkedtem, akikkel nem is jött össze a dolog. Már a kommunikáció terén is voltak problémák és az összhang se volt meg köztünk. Nehéz olyan lányt találni, akivel ki lehet jönni és az összhang is megvan és kapcsolatot szeretne ő is a jövőben.
De hozzá kell tenni, hogy 2-3 éve még viszonylag máshogy gondolkodtam dolgokról, most meg már azért megváltoztam, megkomolyodtam.
Idősebb fejjel már nehezebben is megy az ismerkedés :D
5. vagyok
és tudom, hogy személyesen is lehetne ismerkedni, de nekem az nem menne:D
Úgy tűnik senkinek nem megy ez az ismerkedés dolog :D Én is két éve próbálkozom már, egy rövid kapcsolat jött csak össze... De azért még reménykedem, hátha😅
18/L
Tényleg nehéz, nekem se megy, én is úgy vagyok vele sokszor, hogy feladom, de azért még reménykedek.
Nekem is ezek a lényegesek, hogy legyen normális, lehessen vele beszélgetni, legyenek közös témák, és ne legyen túl fiús, és én is barátnőt keresek, nem alkalmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!