Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen nehéz ismerkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz ismerkedni leszbikusként?

Figyelt kérdés

Régen 16 évesen nagy szerencsémre, ami szerintem már soha nem fog megtörténni, itt a gyakorin találtam meg az első szerelmemet,barátnőmet, akivel majdnem 3 évig voltam együtt.

Azóta felléptem kettő társkeresőre, ahol annyira nem normális lányok írtak, hogy elment a kedvem ettől az egésztől. Voltam leszbikus buliban is...ott meg csak alkalmi szexet akartak.

Tényleg annyi az elvárásom, hogy ne legyen "hülye", és tudjon normálisan beszélgetni, a másik pedig hogy ne legyen teljesen fiús. Legyen meg benne lányos és fiús vonás is :D

Mi gondoltok, túl lehetetlent kérek? Ti is ilyen nehezen tudtok normálisa ismerkedni? Esetleg tudtok valamilyen tippet adni?

2018. ápr. 2. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Huu lányok,valahogy titeket elkerül a szerencse akkor.

Nekem sosem okozott problémát,hogy ismerkedjek,csak valahogy mindig mellé nyúltam,vagy betegesen féltékeny volt,vagy kikaet sajátítani,vagy lelkileg nem volt toppon a személy,de amugy szerintem egyszerűbb olxan körökben ismerledni ahol jártas vagy..ha sportolsz akkor olyan embert keresni,ha tetovált vagy akkor tetováltak között,s már is van kiindulási pont :)

Bár igaz,hogy egyedül vagyok jelenleg (saját döntésemből),de mindig nyitott a világra,szeretek új s különböző embereket megismerni :)

Nektek is sok szerencsét s remélem tudtam segíteni :)

2018. ápr. 3. 23:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ezt tapasztalom, hogy baromi nehéz... Nincs nagy baráti köröm, se olyan hobbim, hogy eljárogassak, úgyhogy marad az online téma, de hát... :( Szörnyű. Akikkel sikerült szóba elegyedni, alkalmit akarnak, "kíváncsi heterók (haha) vagy pasi mellé kell nekik extra mulatozás, hát ebből köszi nem kérek.

Volt, aki szimpatikus volt, de nem volt meg az a kis plusz, hogy úgy elkezdjek iránta érdeklődni vagy fordítva... Látom, hogy mennyi egyedülálló csaj van, de csak azért nem akarok valakivel együtt lenni, hogy ne egyedül legyek. Magamhoz hasonlóan egy szolidan/sportosan nőies(ebb) nőre vágyom, akivel megvan az összhang, tetszik külsőre és belsőre egyaránt, vannak közös témák és társai. Na meg korban is passzoljunk, ne tinédzser korú vagy 10-20+ évvel idősebb legyen. Sokat kérek mi? :D Megyek is még egy macskát venni inkább :D

2018. ápr. 4. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Én is komolyat keresek de sajna nem találom az igazit :)

Egy cipőben járunk, irhattok nyugodtan

24l

2018. ápr. 5. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Szimpla matematika: valoszinusegszamitas, matematikai analizis a valasz a kerdesedre.

Eselyek, halmazok nem a te malmodra hajtjak a vizet. Ennyi.roviden.

2018. ápr. 9. 22:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egyszer sem voltam nővel mivel nem sikerült megismerkednem senkivel se a következő okok miatt :

1. Nem szeretem a fiús lányokat engem taszítanak valamiért (bocsi attól aki éppen az ) és eddig csak azokkal találkoztam itt

2.messze lakok a város fővárosától ahol a legtöbb nő lakik így a találkozást se tudtunk megoldani

3. Volt olyan lány aki tetszett nekem és én neki találkozni is akartunk de bejelentette hogy inkább még se mert mivel én még nem voltam nővel nem tudja mire számíthat velem:D kicsit önbizalom leromboló de OK. :D :D

4. Volt olyan lány aki meg azért nem akart velem foglalkozni mert a válaszára hogy akarok -e komoly kapcsolatot a válaszom az volt : nem tudom mivel nem voltam még nővel nem tudom hogy utána hogyan éreznek (ezek szerint őszinte se legyen az ember)

Szóval én már a hajam kitepem de veszek egy guminőt esküszöm és akkor már nem ilyednek meg a "szüzességem " miatt 😂😂😂😂 :D

22/N

2018. ápr. 10. 01:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Tul sok itt az olyan leszbikus aki inkább leoltja az embert mint segítené!!

Egyesek többet hisznek magukról mint amik mert volt egyszer egy kapcsolatok.. respesct a kivételnek:)

2018. ápr. 10. 01:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne is mondd biszex vagyok még sohasem voltam nővel. Társkeresőn ismerkedős tapasztalatom ha megírom hogy még nem voltam nővel mintha nem hinnék el, hogy hozzájuk is vonzódom, eltűnnek. A legtöbb csaj aki tetszik vagy a fővárosban, vagy Ausztria közelében él így lehetetlen ismerkednem. :-(
2018. máj. 15. 17:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Az a baj itt, hogy egy idő után a beszélgetések elkopnak. Legalább is nekem hosszú távon nem maradt meg senki akivel beszéltem itt. :/ Mindig mindenki mondta, hogy komoly kapcsolatot keres..én is azt kerestem, de mégsem jött össze semmi,mert eltűnik mindenki.. :D Aki meg nem tűnik el, az csak szexet akar..:D

Szóval nem tudom lányok, hogy hogyan nem jöhet össze, ha mindenki komolyat keres.. :D

20/L

2018. máj. 15. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Én kezdő biszex vagyok. még nem voltam lànnyal de volt màr akit nagyon kedveltem. sportosabb vagyok én is de nőies is. a tàrskeresők màr nem a régiek. szeretnék ismerkedni és megismerni valakit aki ugyan így van. :)
2018. okt. 18. 22:35
 20/21 anonim válasza:
Szóval nem csak nekem nem megy...a vicces az, hogy a jelenlévők közül mindenki komolyabbat szeretne, és egyikünk sem talál...nem irónikus ez picit?
2019. júl. 15. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!