Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal leszbikusként hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Élőben hihetetlen nehéz, mert a "gaydarom" nagyon béna... Esetleg valami app/oldal, ahol 17 évesen lehetséges lenne hasonló korú fiatalokkal ismerkedni?2015. okt. 6. 18:58
1/12 anonim válasza:
Grindr, a melegváltozata a Tindernek
2/12 A kérdező kommentje:
A grinder férfi app. Én meleg LÁNY vagyok.
2015. okt. 6. 20:08
3/12 anonim válasza:
A leszbi.pinkvanilla.hu aktív társkereső oldal, valamint ha fészen követsz néhány LMBT(QI) közösséget, elég sok programot találsz. Négy vidéki városnak saját szervezete van (Pécs - Pemel, Miskolc - MiMás, Szeged - Colorful Circles, Debrecen - Színtér), Budapesten pedig rengeteg lehetőség adott.
4/12 anonim válasza:
Itt is lehet "találni" :)
Ha gondolod írhatsz is ^^
5/12 anonim válasza:
nekem a tinder eléggé bejött :) 20/L/L
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor te szerencsés vagy, mert én ugyebár a korom miatt csak 17 éves korig látok embereket és televan kamubiszexekkel... :/ A pinkvanillián pedig pont az idősebb korosztály van és elég furcsa oldal...
2015. okt. 11. 17:19
7/12 anonim válasza:
Merrefele laksz? Úgy talán jobban tunánk segíteni. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Budapesten. Igazából elmehetnék leszbi bulikba meg hasonlók, de én nem csak ilyen egyalkalmas dolgokat szeretnék :S
2015. okt. 11. 17:27
9/12 kódolt nő válasza:
Gyere a Pinkvanillára ! Örömmel várunk és jelölj be :D Ituriel1 vagyok pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!