Hogy kéne fogadnom, hogy anyám az apámtól való válás után azzal állt elő, hogy egy nővel van együtt?
Figyelt kérdés
Ráadasul a nő csak 5 évvel idősebb nálam!tegnap 10:09
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Az ő dolga. Örülj, hogy boldog!
2/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy pénzre hajt a luvnya, mi?
3/10 anonim válasza:
Anyukám is szintén így, de én elfogadtam.
4/10 cinderella_ válasza:
A válás oka akkor nem titok. Anyukád boldog. 🥰 Örülj neki Te is.
5/10 anonim válasza:
Szerintem sincs más dolgod, mint örülni.
6/10 anonim válasza:
Nagyon kreatív vagy, de legközelebb hagyd a telefonod jegyzetei közt a fanfiction ötleteid.
7/10 anonim válasza:
Ez nem egyedi eset. Sőt. Nagyon gyakori.
Ne foglalkozz ezzel, ha anxukád így boldog.
Nagyon dok nő, a férfiakkal való csalódott kapcsolat után, nőkkel keresi a boldogságot.
És a felállás, hogy időssebb nő, sokkal fiatalabb lánnyal, ez is nagyon gyakori eset.
Ha neki ez így jó, fogadd el és ne rágódj rajta.
Kapsz egy boldogabb, vidámabb, új anyukát.
8/10 anonim válasza:
Jól teszi, legalább nem egy háztartáshoz tök hülye/lusta egyénnel állt össze, aki a zokniját is képtelen kimosni. Anyád nagy taktikus, engem lenyűgözött.
9/10 anonim válasza:
ahogy a többiek is mondták: nagyon nem tudsz mit tenni, csak elfogadni. ha anyukád ettől boldog, akkor örülj neki te is! biztos váratlan a helyzet neked, de idővel biztosan megszokod, ne aggódj miatta:)
10/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk,hogy te miként fogadd ezt?
Éztbtudjuk,hogy minhogyan fogadnánk!
Én jól,szerinzem azzal legyen az ember akivel jólérzi magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!