Mit szólnàtok, ha édesanyátok azt mondaná, hogy a ti születésnapotok nem fontos csak az unokàé?
Rosszul fejezte ki magát.
Nyilván ő is így volt vele: anno a tied volt fontos, nem az övé.
Talán nincs anyagi kapacitása, hogy a te születésnapodat is ünnepelje?
Mi a fiamét és az unokáimét, a menyemét és az enyémet egyszerre ünnepeljük, mert egy hónspban születtünk. 😁
Ünnepi ebéd, torta, unokáknak könyv+játék.
Ennyi.
Milyen szövegkörnyezetben mondta?
Amúgy engem bántana.
Nem foglalkoztatna, sok helyen ahol szűkösebbek az anyagiak így csinálják. De pl a mi családunkban úgy van, hogy a gyerekekét ünnepeljük csak.
A szüleimet csak felköszöntöm, sajátomon annyi, hogy aznap nem dolgozok soha. De karácsonyra sem veszünk a felnőtteknek külön ajándékokat.
Nekünk felnőtteknek van önálló jövedelmünk mindenki megveszi magának amit akar, akkor amikor akarja.
Így azért elég nyers
Ez nem egy vagy vagy szituáció
Az unokájét nyilván jobban megünnepeljük de azért az anyának is jól esne egy felköszöntés.
És még nem is úgy fogalmazott hogy a lánya szülinapja nem annyira fontos mint az unokájé, hanem egyáltalán nem fontos, csak az unokájé a fontos.
Engem bántana. Akármilyen idős a gyereke az embernek a szülőtől jól esik egy felköszöntés, nem hatalmas bulit kell csapnihanm, csak éreztetni hogy gondoltam rád gyermekem ezen a napon
Az mama szülinapja tartva van?
Akkor az ővé sem lenne fontos. Ennyi ki mint vet úgy arat.
Ha bántót mond tesz,vissza bántok teszek.
Mondjuk megütni nem fogom mert mégis az anyám és szeretem meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!