Mit szólnàtok, ha édesanyátok azt mondaná, hogy a ti születésnapotok nem fontos csak az unokàé?
Ha ugy érti,hogy amig kicsi addig körül ugrájuk akkor ...hát elmegy. Bár fogalmazhatott volna kevésbé faszparaszt modon is.
De attol még az egyetlen fia vagyok b@ssz@meg!
Ugyan ném vagyok arra,hogy minden haverom és munkatársam meghívjuk tortázni,de azért valami legyen. Amiböl arra következtethetek,hogy számitok legalább egy kicsit.
Nem lepne meg, mert nagyjából amióta testvérem született (14 voltam akkor) azóta én totál magasról és nagy ívben le vagyok sz.va :D
Bár, nálunk nincs olyn, hogy "az unoka", mert amióta elköltöztem, nem beszélek anyámékkal, tehát a saját családi életemből teljesen kimarad.
Nem azért, mert ktsg vagyok, hanem mert nincs szükségem ilyen emberre az életemben és nem akarom, hogy ugyanezt eljátssza a gyerekkel > amíg nincs kisebb, csak addig vagy jó. Na, ezt nem, köszi.
Egyetértenék vele.
Felnőttként tök feleslegesnek érzem a születésnapi köszöntéseket, ajándékokat, ünnepléseket.
Gyerekként oké, kellenek ezek, de felnőttként...
Nálunk negyven évet töltött a napokban az idősebbik testvérem (ahol vannak gyerekek) és a szüleink, mi tesók, sőt a nagynénik/bácsik és unokatesók is felköszöntötték őt. Legalább egy SMS-t, vagy egy telefonhívást megereszkedett mindenki.
Semmibe sem kerül egy szülinapi felköszöntés de mégiscsak jól esik az embernek hogy gondoltak rá.
Rosszúl esne. Elvonultan duzzognék ès legkőzelebb az unokatesó szülinapja fontosabb lenne mint az anyámé. Ki mint vet úgy arat...pl:bánatot.
Jó 40 évesen már nem az ajándék ès torta a fontos ,de egy sms azért jólesne.
Volt 40évük megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!