Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor gondolom sose szeretet...

Akkor gondolom sose szeretet akart igazán? igaz?

Figyelt kérdés
sziasztok! én egy 16 éves srác vagyok van egy 18 éves bátyám is! azt már valahogy kiskorom óta éreztem hogy nem én vagyok anyu kedvence, nem tudom elmagyarázni csak ezt valahogy mindig is éreztem. velem mindig más volt távolság tartóbb, türelmetlenebb, bátyámmal viszont mindig nagyon jól kijöttek, hozzá mindig kedves volt, türelmes, sokkal közelebb álltak egymáshoz érzelmileg is. velem soha nem beszélgetett annyit mint bátyámmal! ma délután kicsit össze kaptunk anyuval a konyhában és amit mondott attól még a hideg is kirázott vagy is nem is tudom mert valahol mindig is éreztem, de így hogy ezt most meg hallottam még is fájt, rosszul esett! mert a hogy össze vitáztunk és ki jöttem a konyhából én még meg halottam a hogy mondta őt már nem kellet volna meg szüljem! de az a hangsúly a hogy mondta, na azt tényleg szívből mondta! anyu nem tudta hogy én azt még meg hallom!

#fiú #család #anya #szülő kapcsolat
tegnap 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Valahogy nem érzem valósnak ezt a történetet.
tegnap 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Ne vedd a szivedre! Dühösen mondanak ilyent, de attól még szeretik a gyereküket. És persze nem szó szerint értik, csak így vezetik le a feszkót. Anyósomnak a férjem volt a legkisebb gyereke, el is kényeztették alaposan, de sokszor mondta mérgében, azt, amit anyukád mondott, csak "népiesen".

Jót nevettünk rajta, aztán ő is elnevette magát.

tegnap 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon sajnálom, hogy ilyet mondott anyukád. És azt is, hogy mindig is kirekesztettnek érezted magad. Tudd, hogy te megérdemled a szeretetet és itt édesanyádnak kell elgondolkodni a saját viselkedésén, mert nagyon nincs rendben, hogy így bánik veled.

Van valaki, akiben megbízol és tudsz vele erről beszélgetni?

tegnap 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Lehet nárci anyád, azoknak van ilyen aranygyermek és fekete bárány csoportosítás, hogy szítson gyűlöletet, vitát a családban. Azaz élvezi, hogy szenvedsz! Ilyet véletlen nem mond az ember, tudta hogy hallani fogod!

Csak figyelj oda, ne hagyd magad kínozni!

tegnap 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is volt hogy nagyon megbántottak, de sosem mondták komolyan. És nem ilyen durvákat. Ne hagyd magad, állj a sarkadra ha teheted minél előbb költözz el. A báttyáddal a kapcsolatodról nem mondtál semmit, ha vele jóban vagytok akkor beszéld meg ezt vele. Amúgy min vesztetek össze? A vita hevében sok ember mond meggondolatlan hülyeségeket
tegnap 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

" A vita hevében sok ember mond meggondolatlan hülyeségeket"

Hát ez az! Nem kellene megerősíteni a fiút abban a hitben, hogy szörnyű ami történt. Néhány megnyugtató szóra lenne szüksége, nem arra, hogy elemezzétek a kapcsolatukat, és diagnosztozáljátok az anyját.

tegnap 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
A szokásos esti mese.
tegnap 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
6, de a fiút abban sem kéne megerősíteni hogyha dühös az ember akkor bármit mondhat főleg FELNŐTTKÉNT. 16 éves akkor minimum 30-on felül vannak a szülei.
tegnap 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A fiút senki sem erősíti ilyesmiben. 16 éves gyereket nem kell még jobban elkeseríteni, inkább megvígasztalni kellene.
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!