Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor gondolom sose szeretet...

Akkor gondolom sose szeretet akart igazán? igaz?

Figyelt kérdés
sziasztok! én egy 16 éves srác vagyok van egy 18 éves bátyám is! azt már valahogy kiskorom óta éreztem hogy nem én vagyok anyu kedvence, nem tudom elmagyarázni csak ezt valahogy mindig is éreztem. velem mindig más volt távolság tartóbb, türelmetlenebb, bátyámmal viszont mindig nagyon jól kijöttek, hozzá mindig kedves volt, türelmes, sokkal közelebb álltak egymáshoz érzelmileg is. velem soha nem beszélgetett annyit mint bátyámmal! ma délután kicsit össze kaptunk anyuval a konyhában és amit mondott attól még a hideg is kirázott vagy is nem is tudom mert valahol mindig is éreztem, de így hogy ezt most meg hallottam még is fájt, rosszul esett! mert a hogy össze vitáztunk és ki jöttem a konyhából én még meg halottam a hogy mondta őt már nem kellet volna meg szüljem! de az a hangsúly a hogy mondta, na azt tényleg szívből mondta! anyu nem tudta hogy én azt még meg hallom!

nov. 4. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
10# Az lenne a segítség, ha nem írnál meggondolatlanul ostobaságot.
nov. 5. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Ja, vagyis az az okos dolog szerinted, hogy magába keresse a hibát es hulyének érezze magát mert az az érzése hogy az anyja nem szereti?

Mert ti írjátok, hogy biza szereti, csak a fiú nem érzi! Tehát az ő hibája, igyekezzen!

Ez lélekgyilkosság!

Amit nem érzel, az nincs, egyszerű!

nov. 5. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

A 12-es jól írja.

Bár az is tény hogy 16 évesen az is lehet hogy szimplán tulzaoan érez valamit ami nem nagy dolog, de az is simán előfordulhat hogy jól érzi, akkor meg konkrétan hülyeség hazudni neki hogy szereti, hiszen egy, az anyjától érzi a különbséget, kettő hallotta amit mondott, ilyet még az ember nem mond csak úgy. Ennek ellenére lehet hogy van egy minimális szeretet de nem biztos. És ha most te abban erősíted hogy de persze szereti és még normális is az hazugság. Egy ANYA ne mondjon ilyet akkor se ha nem szereti.

Amúgy egy iskola pszichológus ilyen esetben jó segítség a lehet.

nov. 5. 08:47
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

Kettes, érdekes, én sohasem mondok dühömben oyat, hogy bár halnál meg, bár sohasem születtél volna meg és társai.

Aki ilyet mond, az úgy is gondolja, ez tény, mert ilyen mondat nem "csúszik ki véletlenül" az ember száján. Ha meg mégis, akkor egy bunkó fsz, akivel nem kell kapcsolatot tartani.

nov. 5. 09:43
 15/19 A kérdező kommentje:
bátyámmal jó a kapcsolatunk segít nekem bármiben és szoktunk dumálni is, szerinte ugyan úgy szeret anya engem is! vele azért más kicsit mert hogy ő az idősebb! pedig én nagyon szeretem anyut, na jó velem is tud kedves lenni de azért bátyámmal egész más. ők van hogy órákig el vannak bent a szobába, nem tudom miről tudnak annyit beszélgetni! az a tegnapi dolog nagyor sza,rul eset nekem! köszi hogy írtatok és senkit nem pontoztam le
nov. 5. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Történt valami, amiért kiemelted?
nov. 6. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Nyilván valami baja van veled.

Valamilyen szempontból (pénz, férőhely, idő) útban voltál mind második gyerek.

Esetleg más az apád vagy ilyesmi.

nov. 7. 02:04
 18/19 A kérdező kommentje:
17 es igen valami baja van velem az biztos! csak nem igazán tudom mi az, ezt kiskorom óta érzem anyumon! konkrétan meg soha nem mondta ki! csak akkor délután amit meghallottam (hogy őt már nem kellet volna meg szüljem!)
nov. 7. 19:14
 19/19 A kérdező kommentje:
kicsit úgy érzem mintha anyunak elég lenne ha csak a bátyámmal lenne, csak ő lenne vagy ilyesmi
nov. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!