A szüleim miért nem fogadják el, hogy egyedül vagyok boldog?
A párkapcsolatot meg a gyereket leszámítva mindenen megvan, én így vagyok boldog. A gyerekek ordításától frászt kapok egyenesen, volt két párkapcsolatom, egyik rosszabb volt mint a másik...tartós kapcsolatot keresnék, de nem jön össze. Pénzem van, munkám van, lakhatásom van, szép nagy baráti köröm van, szerintük ezek pasi meg gyerek nélkül nem jelentenek semmit.
Viszont én most boldog vagyok. Mikorra fogják már ezt fel??
Az jó, hogy kapcsolat nélkül is boldog vagy, viszont ahogy a barátoknak is lesz családjuk kevésbé fognak ráérni és ott állsz majd egyedül.
"tartós kapcsolatot keresnék, de nem jön össze". Valószínűleg ők is látják, hogy keresnél kapcsolatot. Ha tényleg annyira rendben lenne minden nem keresnél.
És igen, a jövődre gondolnak, nem akarják, hogy egyedül maradj
Azért mert nem igaz.
A nem jön össze pontosan azt jelenti, hogy vágysz rá, akkor lennél boldogabb.
"Abból már kifutottak."
Egyik ismerősöm tavaly házasodott, jóval 40 felett. Párom keresztanyja 43 évesen szült. Annyira kitolódott minden ilyen, hogy nem igazán lehet azt mondani, hogy kifutott az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!