Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem fogadják...

A szüleim miért nem fogadják el, hogy egyedül vagyok boldog?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatot meg a gyereket leszámítva mindenen megvan, én így vagyok boldog. A gyerekek ordításától frászt kapok egyenesen, volt két párkapcsolatom, egyik rosszabb volt mint a másik...tartós kapcsolatot keresnék, de nem jön össze. Pénzem van, munkám van, lakhatásom van, szép nagy baráti köröm van, szerintük ezek pasi meg gyerek nélkül nem jelentenek semmit.

Viszont én most boldog vagyok. Mikorra fogják már ezt fel??

tegnap 20:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amire nekem emberileg szükségem van, a barátaimtól megkapom, sőt még szexelni is van kivel, az se hiányzik.
tegnap 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Mert szerintem ők a jövőre gondolnak hogy ne maradj egyedül mikor öreg leszel
tegnap 20:18
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Az jó, hogy kapcsolat nélkül is boldog vagy, viszont ahogy a barátoknak is lesz családjuk kevésbé fognak ráérni és ott állsz majd egyedül.

"tartós kapcsolatot keresnék, de nem jön össze". Valószínűleg ők is látják, hogy keresnél kapcsolatot. Ha tényleg annyira rendben lenne minden nem keresnél.

És igen, a jövődre gondolnak, nem akarják, hogy egyedül maradj

tegnap 20:24
 4/12 A kérdező kommentje:
A barátaim olyan emberek, akiknek szintén nem valószínű, hogy lesz családjuk, legalábbis gyerekük biztos nem.
tegnap 20:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Abból már kifutottak.
tegnap 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Azért mert nem igaz.

A nem jön össze pontosan azt jelenti, hogy vágysz rá, akkor lennél boldogabb.

tegnap 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Én azért ezen elgondolkodnék. Én is sokáig voltam ilyen "barátokkal". Full gyermekesek voltak, semmilyen kapcsolatot nem tudtak fenntartani, mindig mindenben a barátaikat helyezték előtérbe, a párkapcsolat a legutolsó prioritásuk volt. Én is átvettem ezt a stílust, majd találkoztam valakivel, aki megváltoztatott és 3 éve együtt vagyunk. Előtte 1 hónapnál hosszabb kapcsolatom nem volt. De ilyen emberek mellett nem is lett volna még ez se. Az meg, hogy van kivel szexelni, de komolyat nem találsz, az is eléggé mutatja, hogy gyerek vagy még. Tényleg ne akarj gyereket.
tegnap 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
5 szóval 40 év fölötti barátaid vannak, akik közül egyiknek sincs se gyerek, se család, csak a barátoknak élnek? Húha
tegnap 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

"Abból már kifutottak."

Egyik ismerősöm tavaly házasodott, jóval 40 felett. Párom keresztanyja 43 évesen szült. Annyira kitolódott minden ilyen, hogy nem igazán lehet azt mondani, hogy kifutott az időből.

tegnap 20:35
 10/12 laji2 válasza:
52%
Nem abból kellene kiindulni, amit a hatalom ma sunyin az emberekre erőltet, hanem az elmúlt évmilliókból, de legalábbis az utóbbi évszázezredekből. Attól, hogy ma bunkótávrecsegőt nyomogatsz naponta órákon át, ösztöneidben, hormonjaidban, testműködésedben, lélektanodban még ugyanaz vagy, mint őseid: páros lény. Ha valódi énünk helyett a hatalom agymosását követjük, az csakis rosszra vezet.
tegnap 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!