Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan reagálnál, ha a már...

Hogyan reagálnál, ha a már felnőtt gyermekedről kiderülne, hogy autista?

Figyelt kérdés
Igyekeznél elfogadni ezt? Próbálnád megérteni vagy csak műbalhénak gondolnád és személyes sértésnek vennéd?
nov. 4. 06:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Csak feltűnt volna a minimum 18 év alatt, hogy nem olyan mint az átlag....
nov. 4. 06:46
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Már 3-4 évesen is vannak jelek.

De ugye itt la van tudva annyival hogy neveletlen gyerek. Vagy majd úgyis kinövi.

nov. 4. 06:59
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Megállapítanám, hogy áhháááááá, szóval EZÉRT vannak azok a dolgai...
nov. 4. 07:09
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Csodálkoznék, hogy hogy lehettem ennyire vak eddig.
nov. 4. 08:04
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Felnőtt, nem változtatna semmin, nem egy hirtelen kialakult dolog lenne. Plusz nem lehet túl komoly, ha egész gyerekkorában nem gyanakodtam, vagy az óvónők, tanárok, gyerekorvos nem jelezte, hogy valami gond van.
nov. 4. 08:13
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Vannak akik felnőtt korban egy komolyabb vizsgálat alkalmával szereznek csak róla tudomást. Nem mindegyik esetben súlyos a dolog. Meg igazából hogy kiderült se változtat semmit az addigi életén, amit már 30-40 év alatt megszokott.
nov. 4. 08:24
 7/22 anonim válasza:
14%
Én örülnék neki!
nov. 4. 08:28
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Semmit. Ha az, akkor eddig is az volt.

Egy gond lehet, ha a diagnózis után elkezdene rájátszani. Ha eddig annyira nem voltak szembetűnő tünetei, hogy minimum 12 évnyi iskola alatt egyetlen tanárnak sem tűnt fel, akkor attól, hogy lett róla papírja, varázsütésre nem fognak megjelenni.

nov. 4. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
A sógorom felnőttként, 40 évesen teszteltette le magát. Azóta mindenre az a kifogása, hogy ő Aspergeres.
nov. 4. 08:56
 10/22 anonim ***** válasza:
7%
Én elfogadnám. Joga van az lenni, ami, és ha annak érzi magát, legyen az. Ki vagyok én hogy beleszóljak abba, hogy hogyan él?💞😜🤩
nov. 4. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!