Hogyan reagálnál, ha a már felnőtt gyermekedről kiderülne, hogy autista?
Kedves 20-as.
Kérlek ne a családod viselkedéséből indulj ki, mert hidd el fogsz olyan emberekkel találkozni, és lesznek olyan emberek közel hozzád, akár barát, akár párkapcsolat terén, akik sokkal jobban meg fognak érteni mint a családod valaha. Tudom most hihetetlennel tűnik, de régen én bántottam magam a családom miatt, de most van egy olyan ember az életemben aki számomra elképzelhetetlen méretű szeretetet és elfogadást mutat felém.
Szóval hidd el lesz olyan ember az életedben, akit olyan szinten fogsz szeretni és ő viszont téged, hogy már miatta is érdemes tovább élned.
Az nem szeretet amikor nem értenek meg és nem foglalkoznak veled. Az a szeretet amikor leülnek veled, végig hallgatnak és még ha nem is értik, ELFOGADJÁK a te érzéseidet, és figyelembe veszik.
Kérlek emiatt, hogy te is megtapasztalhasd ezt, élned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!