Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg ilyen nehéz a nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a nőkkel vagy még ő baromi fiatal?

Figyelt kérdés

Hadd panaszkodjam magam ki kérlek mert senkinek nem tudok erről beszélni....én 25 vagyok ő 19. Ismerkedünk. Az első nő az életemben akibe szerelmes vagyok.

Néha úgy érzem, hogy húzza az agyam néha meg hogy tényleg szeret.

Egyszer ilyen kedve van máskor olyan. Teljesen megértem a pasikat amikor hangulat ingadozasrol beszélnek. Néha egyedül akar lenni és nem ír. Én meg várom 😭

Néha vicces és aranyos néha azt se akarja hogy megoleljem. Egyszer azt mondja hogy majd inkább ne olelgessem másnap meg bújik mint egy mentett macska 😆

Egyszerűen nem bírom egy csomoszor sírtam már miatta olyan érzelmi hullámvasúton vagyok. Néha azt mondja hogy szeret néha meg nem 😟

Szex nem volt még, mert tiszteletben tartom, hogy nem szeretné. Csók néha van de nem mindig mert nem mindig akarja.

Ha együtt vagyunk néha odébb ülök hogy lássam azt, hogy ő is vágyik rám ne csak én rá.

Gyerekek én nagyon ki vagyok tényleg ilyen egy másik nővel a kapcsolat? Én eddig csak fiúval voltam és az egyáltalán nem ilyen...:( az ismerkedés minden percét élveztem, de ezzel a lánnyal az őrületbe megyek érzelmileg de a legrosszabb hogy akkor is szeretem 😆

Mondjatok valami biztatót hogy kitartsak és érdemes legyen a türelmem vagy billenjen át abba az irányba ez a dolog hogyha nem érzem magam olyan jól akkor hagyjam? Aza baj hogy ha vele vagyok már az érintésétől is teljesen ki vagyok és kvázi azzal pótol minden hibát.....

okt. 27. 18:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ahh, egyszer remélem tényleg megtalálom a párom ...köszi igyekszem ..
okt. 28. 12:17
 22/24 anonim ***** válasza:
18%

Azért én megfordítanám a helyzetet...

Aki 25 évesen ennyit bizonytalankodik, vacillál, azzal se lehet egyszerű az élet...

Bocs, ez nem támadás akar lenni, de elgondolkodtató.

okt. 28. 13:03
 23/24 anonim ***** válasza:
69%
Ne keresd egy ideig, nézzük mi lesz akkor.
okt. 28. 14:23
 24/24 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is kicsit, engedd el a porázt! De magadban is! Ha keres és tesz érte, akkor ér valamit az egész. De ne csak egy simogatást adjon, igenis azt mutassa meg hogy te kelesz.
okt. 28. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!