Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz a nőkkel vagy még ő baromi fiatal?
Hadd panaszkodjam magam ki kérlek mert senkinek nem tudok erről beszélni....én 25 vagyok ő 19. Ismerkedünk. Az első nő az életemben akibe szerelmes vagyok.
Néha úgy érzem, hogy húzza az agyam néha meg hogy tényleg szeret.
Egyszer ilyen kedve van máskor olyan. Teljesen megértem a pasikat amikor hangulat ingadozasrol beszélnek. Néha egyedül akar lenni és nem ír. Én meg várom 😭
Néha vicces és aranyos néha azt se akarja hogy megoleljem. Egyszer azt mondja hogy majd inkább ne olelgessem másnap meg bújik mint egy mentett macska 😆
Egyszerűen nem bírom egy csomoszor sírtam már miatta olyan érzelmi hullámvasúton vagyok. Néha azt mondja hogy szeret néha meg nem 😟
Szex nem volt még, mert tiszteletben tartom, hogy nem szeretné. Csók néha van de nem mindig mert nem mindig akarja.
Ha együtt vagyunk néha odébb ülök hogy lássam azt, hogy ő is vágyik rám ne csak én rá.
Gyerekek én nagyon ki vagyok tényleg ilyen egy másik nővel a kapcsolat? Én eddig csak fiúval voltam és az egyáltalán nem ilyen...:( az ismerkedés minden percét élveztem, de ezzel a lánnyal az őrületbe megyek érzelmileg de a legrosszabb hogy akkor is szeretem 😆
Mondjatok valami biztatót hogy kitartsak és érdemes legyen a türelmem vagy billenjen át abba az irányba ez a dolog hogyha nem érzem magam olyan jól akkor hagyjam? Aza baj hogy ha vele vagyok már az érintésétől is teljesen ki vagyok és kvázi azzal pótol minden hibát.....
Nekem van benne kicsi tapasztalatom, de megfogalmazni, nem tudom.
Talán az amikor már, a nap 24 órájában stresszes vagyok.
Ha az idő haladtával sem kapom, meg azt a törődést, nyugalmat, amire szüksegem lenne a kapcsolatban, akkor feladnám. Ha eljön az a pont, érezni dogod, de lehet nem éri meg azt megvárni. Utána felállni dupla annyi idő.
Nem 9. vagyok, közhely, de válaszolnék: ezt neked kell majd érezned.
Nyilván, ha már testi/lelki tüneteid vannak hosszú ideig (nem alvás, étvágytalanság, depi) és semmi jel nem utal változásra, akkor ott a vége.
Tudom, mások sokkal hamarabb feladják.
Amúgy szerintem is az lehet, hogy nincs tisztában önmagával.
Ne szánd! Azt megérzi az ember, és nem segít.
Nem kerestem őt sem, csak belé botlottam...
Nem tudok keresni. Nem reklámozom hogy biszex vagyok ha be mutatkozok valakinek nem úgy inditok hogy a nemi identitásomat is mellé teszem:D
Amúgy akármilyen korombelivel akartam volna többet mindig az volt, hogy "bocsi de én nem vagyok olyan".
Valahogy az én környezetemben elő generációnál annyira off ez a téma....
Biszex egyébként de volt már 1 lánnyal kapcsolata még nagyon fiatalon pár hónapig. Legutóbb volt férfi párja 2 éves kapcsolatban volt. Valószínűleg nem tette helyre magában a dolgokat, de akkor én mit mondjak?! Az első ilyen jellegű szerelmem, de valahogy én vagyok ilyen egyszerű nő, hogy engem ez annyira nem érdekel hogy mit tegyek rendbe...evidens...szeretem kész. :D lehet kicsit pasis a gondolkodásom de ezt nem tudom túl agyalni. Ezért lehet nehezebben értem meg viszont nagyon türelmes vagyok vele. Neki hihetetlen az, hogy ennyire mindent megteszek érte és mindig tudom mikor mire van szüksége. Lehet ez megijeszti. De basszus ilyen vagyok :D
Ha szeretek akkor nagyon szeretek és meg teszek érte mindent. Elozo kapcsolata nagyon toxikus volt verte a párja stb.
Félek hogy ehhez vonzódik ha valaki rosszul bánik vele, és ezt valószínűleg helyre kell rakni benne. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy támogatom mindenben és hosszú mély beszélgetések kerekednek amivel építhetem.
Ezaz egész pár hónapja tart. Már 2×ra talál rám... De igen gondoltam én is erre hogy picit egyedül hagyom és megnézem mennyire keres mennyire akarja az élet hogy ezaz egész működjön. De nem bírom egyedül hagyni mert látni rajta hogy segítségre van szüksége nagyon sok dologban, meg hat nagyon szeretem....
Biztosan imponál neki, hogy ennyit foglalkozol vele, meg rajongasz érte, és jóformán mindent megtennél a kedvéért.
Viszont az, hogy a csókot sem engedi, szexnek meg a közelében sem vagytok még azt mutatja, hogy fizikailag nem vonzódik hozzád.
Hogy a nemed miatt, vagy a külsőd miatt azt talán még ő sem tudja.
Nem tudom mit kéne tennem.
Volt eszembe az is, hogy nem keresem annyira és megnézem, hogy ő mennyire keres...
Lehet hogy aza baj hogy mindig ott vagyok és ha érezné a hiányom jobban felismerné magában a dolgokat.
Erről mit gondoltok?
Szerintem hagyni kell, mert keresni nem igen hiszem hogy fog.Ha meg annyi traumája van akkor kérjen segítséget.
Kitartást kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!