Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg ilyen nehéz a nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a nőkkel vagy még ő baromi fiatal?

Figyelt kérdés

Hadd panaszkodjam magam ki kérlek mert senkinek nem tudok erről beszélni....én 25 vagyok ő 19. Ismerkedünk. Az első nő az életemben akibe szerelmes vagyok.

Néha úgy érzem, hogy húzza az agyam néha meg hogy tényleg szeret.

Egyszer ilyen kedve van máskor olyan. Teljesen megértem a pasikat amikor hangulat ingadozasrol beszélnek. Néha egyedül akar lenni és nem ír. Én meg várom 😭

Néha vicces és aranyos néha azt se akarja hogy megoleljem. Egyszer azt mondja hogy majd inkább ne olelgessem másnap meg bújik mint egy mentett macska 😆

Egyszerűen nem bírom egy csomoszor sírtam már miatta olyan érzelmi hullámvasúton vagyok. Néha azt mondja hogy szeret néha meg nem 😟

Szex nem volt még, mert tiszteletben tartom, hogy nem szeretné. Csók néha van de nem mindig mert nem mindig akarja.

Ha együtt vagyunk néha odébb ülök hogy lássam azt, hogy ő is vágyik rám ne csak én rá.

Gyerekek én nagyon ki vagyok tényleg ilyen egy másik nővel a kapcsolat? Én eddig csak fiúval voltam és az egyáltalán nem ilyen...:( az ismerkedés minden percét élveztem, de ezzel a lánnyal az őrületbe megyek érzelmileg de a legrosszabb hogy akkor is szeretem 😆

Mondjatok valami biztatót hogy kitartsak és érdemes legyen a türelmem vagy billenjen át abba az irányba ez a dolog hogyha nem érzem magam olyan jól akkor hagyjam? Aza baj hogy ha vele vagyok már az érintésétől is teljesen ki vagyok és kvázi azzal pótol minden hibát.....

okt. 27. 18:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Egy normális kapcsolat nem ilyen. Engedd el, ha neked nem tetszik ez a dolog. A másik meg... Ne legyél olyan, mint a ragasztó.

N

okt. 27. 18:02
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

"Hadd panaszkodjam magam ki kérlek mert senkinek nem tudok erről beszélni....én"

Kedves egoista kolléga! A pszichológus szeretettel vár. Ha normális a csaj és nem bírsz vele akkor azért, ha pedig normáltalan és mégis ilyet szedtél össze akkor azért. Egy fix, tud segíteni.

okt. 27. 18:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadba nézel, belegondolsz a haveri társaságban hogy viselkednek a nők akkor te úgy látod hogy ez normális?

Nálam aki egyszer szeret egyszer nem az összességében nem szeret csak élvezi a rajongásom.

okt. 27. 18:07
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Igen, tényleg ilyen nehéz, amire a fiatal kora csak rátesz.
okt. 27. 18:45
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem akar ő semmit.

Se magával nincs tisztában se azzal mit akar.

Még nem nőtt fel a feladathoz.

Esetleg komoly traumái vannak, de erről nem olvastam, de kérdezz rá.Ha azonban semmi ilyesmi a háttérben nem áll, akkor nem akar semmit.El kell engedni aztán menjen amerre akar, temeg kapsz normálisabb csajt.

Az egy dolog ,hogy szereted, de hogy érzed magad akkor ha ott van és ilyen.Az a fontos.

okt. 27. 19:25
 6/24 anonim ***** válasza:
58%
Én pasi vagyok és tini koromban főként ilyen lányokkal hozott össze a sors. Szóval üdv a klubban! :) Nem gondoltam volna, hogy a csajok egymással is képesek ezt csinálni.
okt. 27. 19:47
 7/24 A kérdező kommentje:

Abszolút nem vagyok ragasztó, pont ez az, hogy mindig megvárom hogy előbb ő írjon és utána írok én azt is igyekszem minél tomorebben mert én inkább telefonálos vagyok vagy személyesen beszélgessünk azt sokkal jobban preferálom.

Nem gondolnám azt, hogy mert egy olyan oldalon aminek aza neve hogy gyakori kérdések és amit máshol nem mersz kérdezni ki merek ilyet írni és kérdezni de mindegy is :D

#5 én is erre gondoltam mesélte hogy van trauma bőven. Sajnálom miatta nagyon szánom. Igyekszem segíteni neki azon, hogy túl jusson rajta de lehet ezaz én lelkibekembe kerül.

#6 nyugtass meg, hogy utána azért normálisokkal is találkoztál...

okt. 27. 20:05
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Igen, később azért már jobb volt a helyzet. :) Szűz lányokkal nekem mindig nehezebb volt. (Habár azt nem írtad, hogy szűz, de abból, hogy még nem volt szex, erre következtetek.)
okt. 27. 20:22
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Vele kifejezetten nehéz lesz, nem csak most szerintem a késöbbiekben is. Ha szereted, és érzel iránta valamit, akkor nincs mese, tarts ki amig tudsz. Ritka az ilyen, nyilván neki is jo, ha van valaki, aki támogatja. De azert, csak óvatosan, ne bántson sokat!
okt. 27. 20:27
 10/24 A kérdező kommentje:

#9 honnan fogom tudni hogy sok a bantas? Vagy neked mi lenne aza pont, hogy jó, szeretem magam annyira, hogy ezt már nem hagyom?

Bocsanat hogy ezt magamtól nem tudom, de nincs ebbe tapasztalatom...

okt. 27. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!