Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eszkalálódhat addig a nőhiány hogy a fiatal férfiak már 60-70 éves nőkkel fognak szexelni?
Figyelt kérdés
A milf trend már egy ideje fut, de már nagyon keresettek a 40-50 éves nők, rengeteg hódolóval.
Beindulhat a nagymama trend is? Egyre több fiatal férfi egyre éhesebb.
F/33
szept. 27. 14:38
1/13 anonim válasza:
Ha gusztusuk van hozzá... egészségükre.
3/13 anonim válasza:
A lehetőség most is adott számodra. Hajrá!
4/13 anonim válasza:
Azért keresettek az 50-esek mert már nagyon jól karban tartják magukat. Nem azért, mert magas az életkoruk.
30 évvel ezelőtt egy 50 éves nő egy fejkendős nagymama volt.
5/13 anonim válasza:
Engem meg évek óta nem dug meg senki. Inkább egy nagymama, mint egy molett nő?
6/13 anonim válasza:
#5 Inkább egy jó nagymama, mint egy fiatal kövér nő. Le kell fogyni.
7/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha 33 éves korodra eddig jutottál, akkor a nagyiknak sem fogsz kelleni.
8/13 anonim válasza:
14:59 hallottál már hormonális betegségekről? Gondolom nem. Nézz utána. Okoska…
9/13 anonim válasza:
Őszintén bevallom 21vagyok, volt már nem egy párom több éves kapcsolat, de izgatnak szexuálisan, szex kapcsolatilag az idősebb hölgyek. 60 65ig amíg érzi magába a vágyat a szexhez.
Engem pedig izgat, fétis.
Ha lenne lehetőségem mindenképp élnék vele, hogy lefeküdjek egy hölggyel. Akár legyen 35,40,50 60 éves mindegy.
182cm vagyok 77kg Bp-i.
10/13 anonim válasza:
#8 Ez csak kifogás. Magyarországon valahogy az összes kövér embernek hormonàlis gondjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!