Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a 40-es/50-es nőkkel való szexet?
Figyelt kérdés
Én elmúltam 50, de 38 évesnél idősebb nővel még nem szexeltem, de arra is alig tudtam rávenni magam, mindig is a 16-26 közötti korosztály vonzott.
Aki ugyanígy volt de aztán kénytelenségbôl ráfanyalodott az idosebbekre, hogy csinálta? Hogy kell becsapni az agyunkat?
2024. jan. 17. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Én tudom, valaszban leírom
Nem tudom és nem is erdekel mert mindig is a 40+os nők vonzottak
Nem tudom, de engem is érdekelne
10 szavazat
1/9 anonim válasza:
Kerdezo kivetelesen egy ideges harminceves no, akit megut a guta, hogy nala idosebb nokre gerjednek.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogy mi van?😅
Kettős csavart feltetelezel a kérdésben, drága megfejto?
2024. jan. 17. 21:12
4/9 A kérdező kommentje:
3:
Jó hat 20 évesen én is menetből elvállaltam olyanok nőket is, hogy másnap magam előtt is szégyelltem magam 😅
De azért 40 feletti akkor sem na
2024. jan. 17. 21:41
6/9 anonim válasza:
Kerdezo, te nem vagy kepben. Talan edesanyad tartja magat ilyen szarul.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem kell megsértődni, ez egy preferencia.
Én sem kezdem azok anyját szidni, akik engem tartanak túl idősnek.
2024. jan. 18. 00:28
8/9 anonim válasza:
En imadom a 40 es 50 es nőket. Inkább csak azok mint a fiatalabbak.
40f
9/9 A kérdező kommentje:
Itt mindenki gerontofil?😳
2024. jan. 18. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!