Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért bátrabb a nekik kevésbé tetsző nőkkel, és félős a "szebbekkel"?
Én is ilyen vagyok. Ahány kapcsolatom volt, mind olyan lányokkal akik kb éppenhogy tetszettek valamennyire. "Ha a másik épp olyan okos mint én, sokat tud a világról, akkor már legalább szebb ne legyen" ... talán a tudatalattim ezt mondaná. Persze szerelmes voltam mindbe, de a személyiségükbe szerettem bele.
Volt olyan párom is, akiért megőrültem. Viszont ez csak akkor működött, mikor volt köztünk egy egzisztenciális szakadék. Mint a mesében, én voltam John Smith, Ő Pokahontasz. Sajnos a mese más mint az élet, annyi mindenben gondolkodtunk teljesen másképp, hogy végül szétmentünk.
Furcsa dolog ez. Ha találkozom egy számomra gyönyörű nővel, hiába vagyok ugyanaz az ember, gyakorlatilag a szexen kívül alig tudok valamire gondolni. Eszünk egy cukrászdában, ül a széken és feláll. Hozzámér és feláll. Úgy fúj a szél, h érzem az illatát.. feláll. Közben kívülről kb olyannak tűnhetek aki nem figyel, nem megy bele semmi komolyba, és arra sem emlékszik 2 napja mit mondtak neki.
Míg egy nem különösen szép nővel múzeumba megyünk beszélgetni mi van ott, éjszakába nyúlóan ökörködünk a bubis rollerekkel, vagy jól érezzük magunkat egy koncerten.
A gyönyörű nő mellett kb bátorságom sincs megszólalni, de ha van, akkor se tudom mit mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!