Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Számotokra csalódás, és kizáró ok mindenre, ha a nektek tetsző pasinak barátnője/felesége van?

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 14:32
A kérdező szavazást indított:
nem gond, lennék szerető is
szerető nem lennék, de talán egy petting/szex beleférne
csak barát lehetne, amíg kapcsolatban van
barát sem, miért kínoznám magam
lehetne bármi akkor, ha készülnek különmenni, amúgy semmi
nem tudom, nem gondoltam még erre (amúgy nem hiszem)
nem tudom, nem gondoltam még erre (beleférhet, ha nagyon szimpi)
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha valakinek rossz a kapcsolata a barátnőjével az a megoldás, hogy megcsalja? Ember, nem olyan, mint egy házasság, hogy bonyolult lerendezni...
2023. júl. 26. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes én úgy vettem észre ha egy kapcsolatban élő pasi érdeklődik egy nő iránt az "szemét disznó", ha egy nő kezd érdeklődni egy pasi iránt akiről kiderül, hogy van párja akkor a nő még jobban nyomul a pasira. Szerintem ez csak attól függ, hogy a pasi tetszik e a nőnek... ha tetszik általában nem érdekli, hogy van e otthon valaki vagy sem le akarja vadászni a pasit. Amúgy nem szép dolog a megcsalás ez egyértelmű. Csak azt írtam amit láttam, tapasztaltam és sok ilyet láttam sosem volt másképp. Pl a fősulin egy csajt sem izgatott, hogy van párom már évek óta simán próbálkoztak, néha elég mocskosul. Szóval mind a két oldal megéri a pénzét... F.
2023. júl. 26. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Így alapból nem mennék bele ilyenbe, de múltkor összeakadtam buliban egy kegyetlenül vonzó sráccal, elmentünk hozzá, de mintha a háttere a barátnőjével közös kép lett volna…de akkor épp nem érdekelt, részeg is voltam és nagyon vonzott is, szexeltem vele többször is🤷🏼‍♀️
2023. júl. 26. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem kezdek bele ilyenben. Így is van mit vissza adni a karmának, nem mell több rossz.
2023. júl. 26. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan hapsi menjen a p.csába, aki úgy akar csajozni/kefélgetni, hogy közben elvileg foglalt. Hát, vágnám ki, mint macskát szarni!
2023. júl. 27. 03:35
 6/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Az a pasi meg nevetséges, aki arra hivatkozik, hogy csak lakótársak a párjával, aztán még neki áll feljebb, ha szépen kérem, hogy legyen korrekt és értékelje inkább a párját, amennyiben ő kell neki, és ne nekem flörtölgessen.
2023. júl. 27. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:

5/6, 6/6

Az élet ennél egy kicsit bonyolultabb... Persze, most nem arra gondolok, aki nem bír a vérével és csak a kalandot keresi.

Én pl. pont a vállalt felelősségem miatt nem akarok/tudok kilépni a házasságból, de igényeim viszont vannak -és itt nem a jobb kezemre gondolok.

2023. júl. 28. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hűséget is ígértél és nemcsak felelősséget.
2023. júl. 28. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7: Mindent lehet felnőtt, értelmes, felelősségteljes ember módjára intézni. A félrekefélés sunyi, gerinctelen dolog, akár az igényekkel probálod mentegetni magad, akár mással. És az is egy alja ember, aki tudatosan áll szeretőnek. Az élet, persze, nem fekete-fehér, de ettől még én mélységesen megvetem azokat, akik nem vállalják fel nyíltan a tetteiket. Tetszik, nem tetszik, ez a véleményem.
2023. júl. 28. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha csak férfi barátot akarnék magamnak, akkor ideális. Úgyis nehéz olyan férfi barátot találni, aki annyi is marad. Ha foglalt, akkor legalább van esély erre.
2023. aug. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!