Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadóbbak vagytok azokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadóbbak vagytok azokkal a molettebb nőkkel, akik betegség miatt kövérebbek?

Figyelt kérdés
Pl. pajzsmirigy miatt. Vagy eleve sokan kamuzzák, hogy pajzsmirigy problémájuk van pedig csak szimplán kövérek?
2023. dec. 28. 13:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Sokan hazudják azt, hogy pajzsmirigy problémájuk van, és 10 esetből 8-9 csak szimplán szeret enni és lusta is mellé.

A pajzsmirigy betegség viszonylag ritka, sokkal több az olyan, aki azért "nem tud lefogyni", mert zabál, méghozzá sokat. Még maguknak is hazudnak.

2023. dec. 28. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Egy időben összejártam egy csajjal.

Aztán 1 év alatt hízott 40 kilót a cukorbetegsége miatt... Nem mentem hozzá többet.

De hazudnék ha csak erre fognám.

A gyerekes szexualitása legalább ennyire döntő bolt.

2023. dec. 28. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen kifogásféle, Auschwitzi menekültek közt pl nem igen látszott meg hogy kinek van pajzsmirigy problémája. Mondjuk ettől független nekem a molett nők jönnek be inkább.
2023. dec. 28. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy betegséggel is tudnál edzeni.
2023. dec. 28. 14:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden dagadt nő valami betegségre fogja. Erre könnyebb mindig.

Egy olyannal nem találkoztam aki azt mondta volna túl sokat zabálok meg egészségtelenül élek...

2023. dec. 28. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
picit
2023. dec. 28. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Volt egyszer egy fiatal duci csajom. Arcra nagyon szép volt, meg hatalmas csöcsei voltak, amekkorákhoz korábban nem volt szerencsém. De mikor levetkőztünk meztelenre egymás előtt, nem állt fel a farkam. A csöcse a hasán, a hasa a p.náján lógott, a combjai összeérve. Nem akartam megbántani. Mikor bekapta, szopott, abban ügyes volt, na attól merev lettem. Sikerült szexelnem vele, de jó keményen toltam, hogy le ne lankadjak. Izzadt mint állat, pedig nem is ő mozgott. A haja töve is vizes volt. Mintha egy nőstény disznót basztam volna! 19 éves volt, de vagy 90kg! És kb.160 magas. Mondta ő is, hogy ilyen betegségtől meg olyantól, közben annyit zabált egy nap, mint én egy hét alatt! Normál súllyal elég szép lány lett volna amúgy, sajnáltam valahol hogy elhagyta magát fiatalon, de nem tartott sokáig a kapcsolatunk, mert innom kellett minden szexünk előtt, hogy ne érdekeljen a zsíros teste és képes legyek megb.szni!
2023. dec. 28. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:

7

Pont ez a baj velük, mert ruha összefog, dekoltázst felpakolva bőven izgatóak de utána már nem igazán.

Főleg az izzadás hajlatoknál hiába fürödnek meg előtte.

2023. dec. 28. 15:08
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 👍
2023. dec. 28. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Én valóban betegség miatt vagyok túlsúlyos személyesen akár az orvosi papírjait is megmutatom róla

Voltam csinos is

De a fogamzásgátló olyan szinten felborította a hormonháztartásom hogy rövid időn belül híztam 30-40kilót . Azelőtt is ingadozó volt a súlyom de akkor még a TSH értékeit és Inzulin értékeit nem szálltak el a megfelelő gyógyszerekkel tudtam kordában tartani

Aztán jött a fogamzásgátló és tönkre tett mindent lassan 2 éve dolgozunk az orvossal hogy rendbe rakjuk a szervezetemet

Eddig 16 kg ment le

N29

2023. dec. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!