Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadóbbak vagytok azokkal a molettebb nőkkel, akik betegség miatt kövérebbek?
Sokan hazudják azt, hogy pajzsmirigy problémájuk van, és 10 esetből 8-9 csak szimplán szeret enni és lusta is mellé.
A pajzsmirigy betegség viszonylag ritka, sokkal több az olyan, aki azért "nem tud lefogyni", mert zabál, méghozzá sokat. Még maguknak is hazudnak.
Nem.
Egy időben összejártam egy csajjal.
Aztán 1 év alatt hízott 40 kilót a cukorbetegsége miatt... Nem mentem hozzá többet.
De hazudnék ha csak erre fognám.
A gyerekes szexualitása legalább ennyire döntő bolt.
Minden dagadt nő valami betegségre fogja. Erre könnyebb mindig.
Egy olyannal nem találkoztam aki azt mondta volna túl sokat zabálok meg egészségtelenül élek...
7
Pont ez a baj velük, mert ruha összefog, dekoltázst felpakolva bőven izgatóak de utána már nem igazán.
Főleg az izzadás hajlatoknál hiába fürödnek meg előtte.
Én valóban betegség miatt vagyok túlsúlyos személyesen akár az orvosi papírjait is megmutatom róla
Voltam csinos is
De a fogamzásgátló olyan szinten felborította a hormonháztartásom hogy rövid időn belül híztam 30-40kilót . Azelőtt is ingadozó volt a súlyom de akkor még a TSH értékeit és Inzulin értékeit nem szálltak el a megfelelő gyógyszerekkel tudtam kordában tartani
Aztán jött a fogamzásgátló és tönkre tett mindent lassan 2 éve dolgozunk az orvossal hogy rendbe rakjuk a szervezetemet
Eddig 16 kg ment le
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!