Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadóbbak vagytok azokkal a molettebb nőkkel, akik betegség miatt kövérebbek?
Akkor minek szeded? Ott a gumi.
Minden kövér nő beteg. Egyedül a pasasok akik csak azért kövérek mert zabálnak össze vissza és nem fogják rá semmire
11 nyílván már nem szedek fogamzásgátlót...
És csak óvszerrel védekezek most már. Én ahogy elkezdtem pubertálni jöttek a súlyproblémák az egész tini éveimet végig diétáztam extra edzések mert én egy mélylevegőtől is híztam
Az alap betegségem a PCOS ez 16 éves koromban derült ki
Inzulin Rezisztencia 20 évesen
Pajzsmirigy alúlműködés meszesedés cisztásodás pedig 27 éves koromban derült ki ..
De pl barátnőm kapott Pszichiátertől egy kedély javító gyógyszert amire rá is volt írva hogy PM gondot okozhat. 1 évig szedte aztán szegény 138 kg-re hízott kiderült h ez a gyógyszer Pajzsmirigy alúlműködést okozott nálla és most Endroklinológushoz jár hogy helyre jöjjön. De a gyógyszert csak fokozatosan lehet neki abba hagyni .
Szóval nem feltétlen a nagy adag étel okoz hízást
13
De is tudod a női szellentés se létezik, csak a férfiak a büdös malacok
Túlsúly ugyanez. Egy testes pasas simán bemondja hogy eszem amit megkívánok, meg keveset mozgok mellé és nincs millió kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!