Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szoktatok le a prostizásról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szoktatok le a prostizásról?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok abbahagyni. Kb. az összes lány állalja a natúr szexet punciba és popóba egyaránt egy kis plusz pénzért. Tetszik, hogy egy telefon és szebbnél szebb lányok jönnek hozzám, és dughatom szét őket, kérhetek tőlük bármit, megpróbálják kielégíteni.

Viszont a múltkori natúr análozás után 3 napon keresztül hámlott a farkam. Azért ott eléggé beszartam, nem kéne még elpatkolnom 29 évesen. Leszeretnék jönni erről az életmódról. Viszont egy normális kapcsolat nekem nagyon lapos lenne már ezek után. Mit tegyek?

2023. nov. 28. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfogyott a pénzem.
2023. nov. 28. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni. 🤣
2023. nov. 28. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Belefutottam pár lehúzós rohadékba és elvették a kedvem a továbbiaktól.
2023. nov. 28. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Terjesszed csak a betegsèget de remélem egyszer a mèhkasba dugod majd natúran a faszodat
2023. nov. 28. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meguntam.

Nekem az nem olyan már ha egy nő csak a pénzért van velem.

Nem olyan érzés mint egy barátnővel.

Lehet kiégtem?

Békés megyében az összes RL-es lányt megxxx-tam régebben.

Vágytam az újra már punci más cici;test; technika.

Nagyon kevéshez jártam újra vissza.

2023. nov. 28. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Meguntam,sokat elvitt, rájöttem amugy is bármilyen csajt megszerzek,nem kell fizetnem érte.
2023. nov. 28. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú haver te sem vagy normális hogy natúrba tolod a k.rvákat! Aki neked engedi kis pluszért az másnak is fogja, naponta lehet 3-4 dákó is megforog a púzójában, sunettiben. Számold ki, hogy ez egy héten, hónapban mennyi...
2023. nov. 28. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy STD szűrés nem ártana. És örülj ha minden negatív.
2023. nov. 28. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Ezek után lenne egy rendes nőd, aki annyi betegseget kapna tőled hogy 5 éven belül meghalna.

Nem vagy normális! Jól irta valaki, lehet naponta 5-en megrakják gumi nélkül, micsoda fertő lehet az! Téged se értelek, de a lányokat se. Bar szerintem egy kicsit is igényesebb ezt nem hagyja. Ezeket lehet különben agyonveri a strici. Igy meg ha betegek lesznek elassa az erdőben, es szerez másikat.

Vagy nem tudom elképzelni hogy kicsit is értelmesebb ezt hagyja.

2023. nov. 28. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Drága, akihez rendszeresen jártam, ő abbahagyta, plusz lett barátnőm is.
2023. nov. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!