Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizas okozhat függőséget?Volt már veletek is úgy hogy annyira jó volt hogy minden nap mennétek egy lányhoz és elvernetek minden penzetek rá?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 20:40
1/13 Noren1989 válasza:
Bàrmilyen kényszercselekvés okozhat függőséget.
Rachel màr nem fogad, vagy mivan?
2/13 anonim válasza:
Jaja, kb. bármi is tud addikciót kiváltani. A prostizás is. Egészségre nem káros függőség, de a pénztárcára már annál inkább 😄😄😄
3/13 anonim válasza:
Persze
Szerelmes egyikbe se voltam a szex maga vezérelt és estem sőt esek túlzásokba
4/13 anonim válasza:
Persze, a kis Bellát éjjel nappal tudnám dugni, de nincs annyi 20asom.
5/13 anonim válasza:
Rachel nagyon jó, de vegyük már észre Tamarát, Krisztit és a többi jó testű vállalkozót is.
7/13 anonim válasza:
Már értem miért élnek olyan jól a prostik 😄
8/13 anonim válasza:
Csak prostik és magas anyagi elvárásokkal rendelkező nők léteznek, másmilyen aligha.
10/13 A kérdező kommentje:
Alexa volt a neve .
Fu életemben nem dugtam olyan jókat mint vele .
Nekem kicsit speciális igényem van a lehető legfiatalabb legyen de természetesen legális korosztaly.
Kerek 18 elvileg.
most kezdte a szakmát Alexa és még feszes mindene .és kis felénk
Vállalta gumi nélkül is és olyan cuki volt " ha elmesz leci húzd ki nem akarok babát" talán nem ismeri a fog gátlót vagy nemtudom 😀
Fuh látszott rajta hogy full kezdő imádom ezt.kis baba kezei szőke haj.
Fuh lehet holnap is megyek de már nem fér bele a keretbe de nem érdekel ha kell koplalok 2 hetet érte.😀
2023. júl. 12. 22:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!