Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostizas okozhat függőséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostizas okozhat függőséget?Volt már veletek is úgy hogy annyira jó volt hogy minden nap mennétek egy lányhoz és elvernetek minden penzetek rá?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Linket dobj priviben!
2023. júl. 12. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Melyik Alexa?

Hamza? Túl vékony

2023. júl. 13. 10:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem ő de nem linkelem be igyis megy elég farok bele nem akarom hogy elilyeszetek a munkától.

Mert ha abbahagyja a tömeges dugás miatt én se tudom dugni.

Tegnap del körül mentem hozzá még envoltam az első aznap olyankor meg jol bírják aztán szerintem ha 5 10 szex volt akor már fájhat nekik gondolom

Plusz nem.mindenki igényes nekem panaszkodott a kis cuki hogy tegnap előtt jött hozzá egy 65 éves ember nagyapja lehetett volna aztán azzal kellet csinálni neki.

De hát ez egy ilyen szakma 😀

Fuh imádtam kezébe vette aztán bekapta és utána hátulról be gumi nélkül olyan kis szűk volt mint ha 18 se lenne.nekem viszonylag vastag lehet azért.

Aztán misszibe fejeztuk be hasára nyomtam egy jó adagot a kiscsajnak.

Amúgy lehet futtatjak mikor felhívtam kisgyerek hangot hallottam a teloba aztán odamentem a tömbhoz és mikor visszahívott jött le 3 roma pali 1 roma csaj és egy roma kisgyerek .

Alexa magyar volt szóval szerintem az lehet a felalas hogy a magyar kiscsaj dolgozik a magyar palik fizetnek ok meg visszik a hasznot .

2023. júl. 13. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!