Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizáson kívül milyen biztos módszerek vannak még arra, hogy egy férfi 35 évesen el tudja veszíteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 17:41
1/11 anonim válasza:
A szüzesség okait kell megoldani, különben fizethetsz érte, és kvázi soha nem lesz senkid.
2/11 A kérdező kommentje:
A fizetés sem akadály számomra, csak legyen végre egy nő, aki megszánjon.
2023. máj. 30. 17:44
3/11 anonim válasza:
Önfejlesztés, önbizalom építés a legfontosabb.
Mehetsz prostihoz is, egy minimális tapasztalatod ad szex terén, de többre ne számíts tőle.
4/11 anonim válasza:
Ha fizetsz érte, az nem szánalomból lesz. Így is hülye vagy szerintem, hogy eddig nem kúrtál, legalább egy prostit.
5/11 anonim válasza:
Ennyi idösen már lesz mit behoznod. Szánd el magad!
6/11 anonim válasza:
Kérlek mondd meg őszintén hogy hány kérdést írtál ki erről az elmúlt években. Azóta sem történt semmi. Szerintem szűzen fogsz megdögleni de ez persze csak az én magányvéleményem.
7/11 anonim válasza:
Pszichológus aki rendet tesz a fejedben, segít oldani a mélyen bent lapuló szorongásaidat. Hosszabb út mint a k.rva, de hosszabb távon jobban megéri.
8/11 anonim válasza:
Mondjuk hogy megy és dug egy nővel. Más opció nincs, ha heteró vagy..
9/11 anonim válasza:
Ha valóban szűz vagy, és nem troll kiírás, akkor írj nekem!
40/N
10/11 anonim válasza:
#9 Jooooo szegyény, lesz vagy 100 leveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!