Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 35 évesen a szüleimmel élek, jól teszem, ha rászoktatom magamat a prostizásra?
Én már minden kipróbáltam. A prosizás majdnem olyan mint a maszturbálás, jó jó de valahogy nem az igazi...
Kérdező hidd el a csajok nem olyan bonyolult lények. Egy két jó szó dicséret és hamar az ágyadban van: Bátran ők is az akarják mint TE. Ne félj tőlük! Ja és ha össze jössz egy nővel, az első szex sem biztos hogy olyan lesz ahogy előre elgondolod. Idő és gyakorlás mire egymásra hangolódtok.
Az majd elválik utána, hogy jól tetted-e, ha tényleg rászánod magad.
Zsákbamacska az egész.Felejtsd el mi van a csajok adatlapjára kiírva.
Ez a tüzes vadmacska vagyok, megvadulok az ágyban, barátnő feeling(ezt sosem értettem, a barátnővel szeretkezek a prostit meg megdugom.Nem kell, hogy a barátnőm legyen abban a fél órában) a reklám duma.Attól is függ milyen a személyiséged.Ha érzelgősebb vagy, akkor lehet gyorsan ki fogsz ábrándulni belőle,ha bírod érzelem mentesen is és csak a dugás számít, akkor még jó is lehet pár alkalommal.Illetve mi az igényed, mert,ha elég havi 2-3 a prostival, akkor ok, de ha heti 2-szer mennél, akkor ahhoz vastagabb pénztárca kell.Vannak rendes lányok, de számíts a lehúzósokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!