Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 éve nem szexeltem mert abba akartam hagyni a prostizást de mostanában egyre jobban ingerem van rá megint mit tegyek?
Néha-néha voltak ilyen fellángolások, hogy menni akartam de aztán lebeszéltem magam róla.. most megint nagyon érzem, hogy menni akarnék, ráadásul visszatért a városba az egyik régi favoritom akihez sokat jártam.
Ha 3,5 évig kibírtam akkor bírjam ki inkább tovább vagy engedjek a kisértésnek? Igazából sajnálom a pénzt is rá, 20 ezer már fél óra meg a betegségektől is félek mióta egyszer elkaptam valamit régebben.
Egész életemben csak prostikhoz jártam, kb. 7 éven át rendszeresen csak aztán abba hagytam most már lassan 4 éve.
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy megcsalom a párom/megfertőzök valaki/stb. annak leírnám, hogy nem volt és nem is lesz barátnőm valószínűleg soha az életben, így nem veszélyeztetek ezzel senkit. És nincs is betegségem jelenleg, szűrésen voltam már.
Az a baj, hogy ha újra elkezdek járni attól félek megint rákapok és hetente 1-2 alkalommal eljárnék ami anyagilag se kevés meg lehet hülyén érezném magam miatta. Viszont amiatt is rosszul érzem magam, hogy nem jutok nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!