Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3,5 éve nem szexeltem mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3,5 éve nem szexeltem mert abba akartam hagyni a prostizást de mostanában egyre jobban ingerem van rá megint mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néha-néha voltak ilyen fellángolások, hogy menni akartam de aztán lebeszéltem magam róla.. most megint nagyon érzem, hogy menni akarnék, ráadásul visszatért a városba az egyik régi favoritom akihez sokat jártam.

Ha 3,5 évig kibírtam akkor bírjam ki inkább tovább vagy engedjek a kisértésnek? Igazából sajnálom a pénzt is rá, 20 ezer már fél óra meg a betegségektől is félek mióta egyszer elkaptam valamit régebben.

Egész életemben csak prostikhoz jártam, kb. 7 éven át rendszeresen csak aztán abba hagytam most már lassan 4 éve.

Mielőtt valaki azzal jönne, hogy megcsalom a párom/megfertőzök valaki/stb. annak leírnám, hogy nem volt és nem is lesz barátnőm valószínűleg soha az életben, így nem veszélyeztetek ezzel senkit. És nincs is betegségem jelenleg, szűrésen voltam már.

Az a baj, hogy ha újra elkezdek járni attól félek megint rákapok és hetente 1-2 alkalommal eljárnék ami anyagilag se kevés meg lehet hülyén érezném magam miatta. Viszont amiatt is rosszul érzem magam, hogy nem jutok nőhöz.

2023. aug. 16. 17:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

[link]

Szerinted ő csúnya vagy mi a szösz van veled? És ő csak első volt akit kiszúrtam.

2023. aug. 16. 17:47
 12/22 A kérdező kommentje:

Rengeteg nagyon szép prostinál voltam az évek alatt, nagyon jó test, szép arc. Olyan amilyennek az utcán utánafordulsz és csorgatod a nyálad.

Nem is értem a felvetést a részedről.. én nagyon válogatós vagyok de még is találtam szép csajokat, olyat amit a legtöbb ember fizetés nélkül soha az életében nem kaphatna meg..

2023. aug. 16. 17:48
 13/22 anonim ***** válasza:

A szex jó

Az hogy csak a 10/10 es csajok jöhetnek szóba az a saját baromságod ahogy az is hogy nem próbálkozol csajoknál sima/szex kapcsolatra mert 10 éve volt pár pofára esésed.

Siránkozás meg prostizás helyett inkább gyúrnod kellett volna.

Amiket felhozol mind baromság amik a fejedben léteznek. Ehhez itt senki se fog asszisztálni.

Én a helyedben nem fogadnék "cölibátust" az biztos.

2023. aug. 16. 17:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Jo irja gyuras gyuras
2023. aug. 16. 17:58
 15/22 A kérdező kommentje:

Hiába gyúr valaki ha nem magas és nincs mellé nőket vonzó feje. Jó formában voltam én még 20-as éveim elején.. de nem ez számított.

Az alacsony férfiak nem kellenek a nőknek, főleg nem a jó nőknek. Vannak kivételek ez tény, de azok általában nagy dumás férfiak akiknek összejön a nagy számok törvénye alapján. Viszont én nem vagyok idegenekkel ez a nagyon kezdeményező meg nagy dumás típus, így innentől esélytelen a dolog.

Akiknél volt esély azok se jöttek végül össze velem, ennyit erről, ezen nem is akarok már agyalni , túl tettem magam rajta, hogy nem lesz valós párom, most nem ez a kérdés.

2023. aug. 16. 18:11
 16/22 anonim ***** válasza:
meglehet tanulni dumálni is...mindent lehet... a magasság nem kifogás, de jó persze fizetni könnyebb de sokba fog kerülni minden téren
2023. aug. 16. 18:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Ezen dolgoznod kell nem túltenned magad 🤦‍♀️
2023. aug. 16. 18:13
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy rossz a dumám, ismerősök között jól elvagyok, de nőknél nincs önbizalmam már, főleg most, hogy már nem is annyira adok a külsőmre mint régebben.

Már nem fogok dolgozni ezen, régebben próbáltam, de nem ment és rosszul éreztem magam, hogy nem tudok barátnőt szerezni. Mostanra, hogy elengedtem ezt a témát, sokkal kevesebb a nyomás rajtam és nem is érzem magam rosszul miatta nap mint nap, mivel már nem is tartom reális esélynek, így nem bánt már a dolog, elfogadtam, hogy ez van.

2023. aug. 16. 18:16
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem egyszerűbb lenne házas nőt szeretőnek tartani? Azzal ha nem foglalkozik a férje örömmel szopizna, nyelne és engedné lehet seggbe is. Nekem volt szeretőm, a 27 éves csajt a férje elhanyagolta, volt 1 gyerekük is. Hozzám járt vígasztalni magát, és minden alkalommal szexeltünk. Szopás, nyelés volt minden, análba is engedte. Nagyon csinos volt. Annyit fizettem érte, hogy meghívtam enni, kajálni, vagy ha nagyon nem volt pénze adtam neki, de ezért nekem megérte. Sajnos azóta elköltözött Győrbe, de még tartjuk a kapcsolatot facebookon néha, bár már van neki komolyabb kapcsolata ott, viszont az emlékeinket sosem felejti se én, se ő.
2023. aug. 16. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Elhagyta férjét???

Gonosz nő

2023. aug. 16. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!