Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban élek, de szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élek, de szeretném kiprobálni más nőkkel is a szexet, hogy mondjam el a feleségemnek?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy.
2024. jan. 10. 10:00
 2/44 A kérdező kommentje:
Nem megcsalni akarom mert őt szeretem. Viszont a szexuális vágyaim ezen túlmutatnak és folyamat ezen jár az agyam, h vajon mással milyen lehet... (10éve vagyunk házasok)
2024. jan. 10. 10:05
 3/44 anonim ***** válasza:
10%
Definiáld mit jelent neked a megcsalás :D
2024. jan. 10. 10:08
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Szwinger vagy párcsere?

Soha nem beszéltetek ilyenekről?

2024. jan. 10. 10:11
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor tud jól működni csak, ha ő is kíváncsi más kanra! Olyan nő a világon nincs, aki engedni fogja hogy más nővel keféljen a férje, ő meg ne próbáljon ki másik faszit...!

Először ebben az irányban puhatolózz nála diszkréten. Ha nyitottságot mutat rá, első körben a párcserés módszert javaslom... ;)

2024. jan. 10. 10:12
 6/44 A kérdező kommentje:
De így kezdtem puhatolozni, de ő nem nyitott erre... Ezért akadt meg a történet. Viszont nekem minden nap ez jár a fejembe. Szóval valami megoldás jó lenne.
2024. jan. 10. 10:17
 7/44 anonim ***** válasza:
84%

Megcsalod és hallgatsz!

Ennyi,vagy kattogsz ezen és nem csalod meg.

Mást nem tudsz csinálni.

Ja, de elválsz, és azt kúrogatsz, akit csak szeretnél, de gondolom ez nem opció🤔

2024. jan. 10. 10:24
 8/44 anonim ***** válasza:
75%

#6 Ha ő nem nyitott rá, akkor ez zsákutca...

Marad az, hogy diszkréten a háta mögött csinálod más nőkkel, vagy végképp kivered a fejedből az egészet! Neked kell eldönteni hogy a saját vágyad fontosabb vagy őt szereted jobban és nem kefélsz félre! Megjegyzem: a házasságod kockáztatod alantas ösztöneidért...! De mint férfi, férj, megértelek.

Egyedül kell döntened!

2024. jan. 10. 10:29
 9/44 A kérdező kommentje:
Utolsó valahol rátapintott a lényegre... Megcsalni nem akarom. Kattogni se és a vállás se opció. De ő nem hajlik se swingerre se párcserére.
2024. jan. 10. 10:29
 10/44 A kérdező kommentje:
Zavar a tudat, h én tök normális vagyok vele, akármiben a kedvére tudok tenni azt megteszem. De én nem probálhatom ki más nőkkel a szexet. Bosszant, hogy mások normális kapcsolatban élnek és nekik ez full belefér... És nem kell patkányként viselkedjenek ahhoz, h megéljék ezt a vágyukat.
2024. jan. 10. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!