Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek, de szeretném kiprobálni más nőkkel is a szexet, hogy mondjam el a feleségemnek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 09:59
11/44 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Mennyire élted ki magad házasság előtt?
12/44 A kérdező kommentje:
29vagyok, éltem fiatalon de nagyon korán elköteleződtem. Amit nem bánok mert minden tökéletes egyedül ezt a dolgot kéne megoldani...
2024. jan. 10. 10:34
13/44 anonim válasza:
2 pasi egy nő felállás sem tetszene neki?
Ha esetleg az bejön akkor azzal kéne indítani.
Ha az sem akkor vagy marad a vágy vagy a megcsalás marad.
14/44 anonim válasza:
Bocsanat hogy ezt irom, de ha minden tokeletes lenne koztetek, azt leszamitva akkor nem irtad volna azt amit a #10. Viszont fiatal vagy meg...
15/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kéne tegyek...
2024. jan. 10. 11:05
16/44 anonim válasza:
A 10-es hozzászólásoddal nálam elvesztél.
Ha szerinted normális az, ha mások össze vissza kefélnek a házasságuk alatt, míg te szenvedsz a mérhetetlen hűség-nyomorban, akkor őszintén sajnálom a feleségedet, akit ugyebár annyira nagyon szeretsz...
17/44 anonim válasza:
Elmondom mit tettem én: Elengedtem az ilyen irányú vágyaimat az emúlt 20 évben a feleségem kedvéért. Most vagyok 43. Így jártam. Ez van, túl lehet élni. Nem létfontosságú megélni a szexuális vágyainkat.
18/44 anonim válasza:
Én fejben enyhén szólva nem vagyok monogám hajlamú ember, de tuti félnék más nővel kipróbálni, egyszerűen mert túlzottan tartanék attól, hogy erős érzelmi kötelékeim alakulnak ki az illető felé, engem a jó szex szerelmessé tesz. Viszont mivel az elfojtás se egy hatékony megoldás, maszti és fantáziálások formájában vezetem le az ilyen irányú késztetéseket.
19/44 A kérdező kommentje:
nehéz ez... Állandó frusztrált érzést okoz. Páran írták, h 10es hozzászolás gáz... De fennt tartom, h irigy vagyok az olyan párokra akik ezt megtudják beszélni és müködik így is a kapcsolatuk.
2024. jan. 10. 12:14
20/44 anonim válasza:
#19 Sok ilyen párt ismersz? Mert én alig pár évvel vagyok nálad idősebb, és egyet sem. Elhiszem, hogy bizonyos beállítottságú pároknál akár működhet a nyitott kapcsolat, de szinte alig tudom elképzelni, mennyire fejlett érzelmi és kommunikációs készségek kellenek hozzá, hogy egyik félben se okozzon félreértést, féltékenykedést, sérülést, vagy elhidegülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!