Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek, de szeretném kiprobálni más nőkkel is a szexet, hogy mondjam el a feleségemnek?
Nem akarod megcsalni, de más nőt akarsz megdugni??
A kettő üti egymást az megvan? :D
Bár nálunk pont én vagyok a feleség és én voltam az aki bedobta a férjemnek a szwinger témát. Nem kellett győzködni, szinte azonnal bele is ment. Engem is izgat a gondolata akár a pár cserének, akár a többes szexnek. Még nem jutottunk el odáig, de az 5 éves tervben benne van. Így mindketten ki élhetjük magunkat kicsit mással is. Mielőtt jönne valaki azzal hogy ez milyen házasság, biztos elromlott már stb.. egyáltalán nem.. szeretjük, imádjuk egymást, és a szexuális életünk is nagyon jó, egyszerűen csak nem vetjük meg az új dolgokat. Személy szerint én örülök, hogy olyan férjem van, aki ugyanazokra a dolgokra vágyik mint én, így legalább nincs konfliktus, és nem kell elfolytani a vágyainkat egymás előtt.
25/N
Kérdező, nálunk is porondra került a téma. Bele is egyeztem, tudtam, hogy ez amúgy nem ő. Találtunk egy párt, sokat beszélgettünk...a párom aztán kicsit beleunt, ők meg kerestek mást. A nő lelépett az új faszival, a pasi aki szinten ki akarta probálni, hoppon maradt...A párom azóta elutasítja, ha felhozom a témát.
Vigyázz, ha egyszer rá is tudnád venni, nehogy te járd meg!
"Utána meg jön az, hogy elhagyott a férjem, mert a másik nő jobb volt az ágyban, jobban sz.pott, olyan a pin@ja, amire mindig is vágytam, vagy a másik oldalról, hogy a pasinak nagyobb a farka, tovább bírja stb..."
mert ha nem szexelsz mással, akkor tán jobban fog szopni a feleséged, és szűkebb lesz a pinája? ugye, hogy nem. ha neked fontos a szopás és a szűk pina, a feleséged pedig nem tudja megadni, akkor komoly hiányérzeted lesz, boldogtalan leszel vele akkor is, ha hűséges maradsz. ennyit erről.
(férjről is írhattam volna ugyanilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!