Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban élek, de szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élek, de szeretném kiprobálni más nőkkel is a szexet, hogy mondjam el a feleségemnek?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%
Minden házas férfi így érez, bró 😆
2024. jan. 10. 13:38
 32/44 anonim ***** válasza:
61%

Nem akarod megcsalni, de más nőt akarsz megdugni??

A kettő üti egymást az megvan? :D

2024. jan. 10. 14:14
 33/44 anonim ***** válasza:
77%

Bár nálunk pont én vagyok a feleség és én voltam az aki bedobta a férjemnek a szwinger témát. Nem kellett győzködni, szinte azonnal bele is ment. Engem is izgat a gondolata akár a pár cserének, akár a többes szexnek. Még nem jutottunk el odáig, de az 5 éves tervben benne van. Így mindketten ki élhetjük magunkat kicsit mással is. Mielőtt jönne valaki azzal hogy ez milyen házasság, biztos elromlott már stb.. egyáltalán nem.. szeretjük, imádjuk egymást, és a szexuális életünk is nagyon jó, egyszerűen csak nem vetjük meg az új dolgokat. Személy szerint én örülök, hogy olyan férjem van, aki ugyanazokra a dolgokra vágyik mint én, így legalább nincs konfliktus, és nem kell elfolytani a vágyainkat egymás előtt.

25/N

2024. jan. 10. 14:25
 34/44 anonim ***** válasza:
47%
Utána meg jön az, hogy elhagyott a férjem, mert a másik nő jobb volt az ágyban, jobban sz.pott, olyan a pin@ja, amire mindig is vágytam, vagy a másik oldalról, hogy a pasinak nagyobb a farka, tovább bírja stb...
2024. jan. 10. 14:35
 35/44 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, nálunk is porondra került a téma. Bele is egyeztem, tudtam, hogy ez amúgy nem ő. Találtunk egy párt, sokat beszélgettünk...a párom aztán kicsit beleunt, ők meg kerestek mást. A nő lelépett az új faszival, a pasi aki szinten ki akarta probálni, hoppon maradt...A párom azóta elutasítja, ha felhozom a témát.

Vigyázz, ha egyszer rá is tudnád venni, nehogy te járd meg!

2024. jan. 10. 14:35
 36/44 anonim ***** válasza:
33. Mi 11 éve együtt. Bő 1 éve járunk ilyen helyre. Ha kell, szivesen informálunk:) + ha úgy alakul elmehetünk együtt is.:)
2024. jan. 10. 14:36
 37/44 anonim ***** válasza:
69%

"Utána meg jön az, hogy elhagyott a férjem, mert a másik nő jobb volt az ágyban, jobban sz.pott, olyan a pin@ja, amire mindig is vágytam, vagy a másik oldalról, hogy a pasinak nagyobb a farka, tovább bírja stb..."

mert ha nem szexelsz mással, akkor tán jobban fog szopni a feleséged, és szűkebb lesz a pinája? ugye, hogy nem. ha neked fontos a szopás és a szűk pina, a feleséged pedig nem tudja megadni, akkor komoly hiányérzeted lesz, boldogtalan leszel vele akkor is, ha hűséges maradsz. ennyit erről.

(férjről is írhattam volna ugyanilyet)

2024. jan. 10. 14:59
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogy minek veszel bárkit is feleségül, ha tudod, hogy te másra fogsz vágyni x idő után? Akkor a házasság előtt kéne ezt közölnöd a kedves kiszemelteddel, s ő ennek tükrében majd eldönti, hogy le akar-e élni egy életet, olyan kan mellett, aki folyton másra vágyik, nem rá.... és amiket írtatok, hogy jobban csinál bizonyos dolgokat.... hát az lehet, de mellé lehet, hogy nem tud főzni,csapnivaló anya, buta, 2 értelmes mondatot nem lehet vele váltani .... és még sorolhatnánk, tehát egy semmit nem érő nőcske, de a lényeg nektek pont az, hogy szűkebb a .... hát gratulálok, ezért érdemes elveszíteni egy kincset, aki mindennél jobban szeret, megbecsül. Kérdező nyugodtan család meg, menj a farkad után, remélem kiderül és kidob a fenébe, utána meg majd életed végéig sírhatsz, hogy nem találtál még egy olyat, mint a jelenlegi párod. Hajrá.....
2024. jan. 10. 17:11
 39/44 anonim ***** válasza:
Ugy hogy nem mondod el neki.
2024. jan. 10. 17:18
 40/44 anonim ***** válasza:
Annyira jó akaró vagy 38 hogy az valami hihetetlen.
2024. jan. 10. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!