Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban élek, de szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élek, de szeretném kiprobálni más nőkkel is a szexet, hogy mondjam el a feleségemnek?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
34%

#20 ehhez nem fejlettsêg kell, hanem egy teljesen más beállítottság, ennyi.

Nem értem, ilyen fiatalon miért kell házasság, látod ez lett a vége. Te vagy megcsömörlesz, ha hűséges maradsz, vagy félre fogsz menni és egy hűtlen paraszt leszel.

Ne a feleséged hibáztasd, mert nem olyan beállítottságú, hogy elviselje, te más nőkkel szexszelsz.

Egyebként akkor gondolom téged se zavarna, ha ő más pasikkal lenne. Látod, ő ezt sem akarja, ami azt jelenti, hogy ő monogámabb tipus.

Remélem gyereketek nincs. Ja, mert ennek a házasságnak egyszer úgyis vége lesz és a gyerek vagy azt látná, hogy apa hűtlen vagy azt, hogy örökké frusztrált és olyan dolgokért hibáztatja anyát, amikről nem is tehet.

2024. jan. 10. 12:36
 22/44 anonim ***** válasza:
#19: te is megengednéd neki?
2024. jan. 10. 12:38
 23/44 anonim ***** válasza:
47%

"ehhez nem fejlettsêg kell, hanem egy teljesen más beállítottság, ennyi."

Hogyne kéne fejlettség. Teljesen nyitott beállítottság esetén is könnyen lehetnek félreértések. Már ha nem csak annyi a kapcsolat, hogy éldegéltek egymás mellett mert épp úgy alakult, hanem a legfontosabb emberek vagytok egymás életében.

2024. jan. 10. 12:47
 24/44 anonim ***** válasza:
90%
Ezeket a dolgokat házasság előtt kellene megbeszélni.
2024. jan. 10. 12:47
 25/44 anonim ***** válasza:
16%

Azt írtad szereted. Akkor te csak úgy oda tudnád lökni másnak, hogy gyere b@szd meg? Benned milyen érzést keltene a tudat, hogy mással élvez?

És neked ez szenvedés... meg te megteszel érte mindent? Sorold már fel miket teszel meg érte? Mi az a minden, amiért ő cserébe nem enged el idegenbe? Kinyalod őt? Vagy 2naponta megdugod? Ez a nagy "mindent megteszek" neki?

Amúgy férjemtől nagyobb nőcsábászt el sem tudtam képzeni. Jöttem én... és leragadt... szintén 10 éve. Nem vágyik másra. Mondjuk nincs is igénye másik nőre. Amire vágyik meg tényleg mindent magadok neki.

2024. jan. 10. 12:52
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

25/25

Úgy legyen.

De láttunk már meglepetéseket sajnos.

2024. jan. 10. 13:05
 27/44 anonim ***** válasza:
51%
Élni kellett volna, nem az első nőt feleségül venni.
2024. jan. 10. 13:09
 28/44 A kérdező kommentje:
Ha valaki egész életében élni szeretne akkor ne legyen felesége? Vannak feleségek akiknek ez belefér és tök jól müködik a házasságuk...
2024. jan. 10. 13:11
 29/44 anonim ***** válasza:
Nem. Kipróbálni több nővel is. Mert különben úgy jár az ember, mint te. Amúgy ha nem vagy vallássérült, akkor egy-egy kalandot vállalj be és megnyugszol.
2024. jan. 10. 13:19
 30/44 anonim ***** válasza:
90%
Én megértem a kérdezőt, hasonló cipőben járok. Elmúltam 50, a feleségemmel 20 éve vagyunk együtt, 15 éve csak vele voltam együtt. (A maradék 5-ben neki is volt más, nekem is). Tök szuper és gyakori a szex még mindig, minden fasza, de ennyi év után már nekem is hiányzik egy másik test. Megbeszéltük, neki nem hiányzik, csak én kellek, hallani sem akar semmiről. Én egyelőre elástam ezt a dolgot, de időről-időre felszínre tör bennem. Azt sem lehet mondani, hogy nem éltem ki magam, kb 30 csajom volt, voltak hosszabb kapcsolataim is előtte, ráadásul szinte nem tudok olyat kitalálni amire a felségem ne lenne vevő, van minden, nem annyira szokványos dolgok is, mégis.
2024. jan. 10. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!