Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A thai férfiak szoktak szexelni a turista nőkkel?
Figyelt kérdés
Nemrég értünk haza üdülésből, és feltűnt hogy a helyi férfiak nem igazán nézik meg a csinos európai nőket, még ha lengén öltöznek sem. Mintha semlegesen viszonyulnának hozzájuk. Vajon nem is kaphatóak alkalmi szexre külföldiekkel? Most nem fizetős és stb dolgokra gondolok, hanem valódi egyszerű pasikra, akiket pl egy bár teraszán kinéz magának egy nő, aki szívesen elmenne vele szeretkezni. Én csak álmodozom, férjnél vagyok, de ne mondjátok hogy rajtam kívül nem tetszenek senkinek az ottani férfiak. 😀jan. 3. 21:01
1/7 anonim válasza:
Nem, mert aprócska nekik és tudják hogy az európai nőknek van legnagyobb párzószervük
(Őket köverik az ázsiaiak és legkisebb sajnos a negrideknek van)
2/7 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a turista férfiak szoktak szexelni a thai nőkkel.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet jellemző, mert az átlag thai férfiak nem erős fizikumúak, ott kb. 12 cm a legférfiasabb fiataloknak lehet.
(9,43 cm az átlag méret [link]
4/7 anonim válasza:
Én egy fekete csajjal voltam, neki nem volt pici a "párzószerve..." Szerintem ők is ismerkednek európaiakkal, csak a nőknél erre rágyúrtak, amikor az amerikaiak Indokínában próbáltak emberkedni, és a katonák mentek szabadságra..
5/7 anonim válasza:
Nem érdeklődnek annyira az európai nőkért. A halálvékony, kislányos kinézető, ázsiai nők jönnek be nekik
7/7 anonim válasza:
A thai pasikról nem olvastam ilyet. De vannak olyan afrikai országok ahol erre "szakosodott" pasik előszeretettel ismerkednek erre hajlandó, főleg gazdag német túrista nőkkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!