Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet? 40vagyok Mindig nőkkel voltam. De nagyon fiatal szűz fiúkra gerjednék ha csajosak.. Miért lehet ez? Mert annyira szeretem az anàlt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 00:14
1/2 anonim válasza:
---->Biszex kategória.
Ez egyben válasz is a kérdésedre.
2/2 anonim válasza:
Hogy mitől azt nem tudom, de sokan vannak így, én fiatal passzív vagyok, és sok olyan partnerem volt már akik elmondások szerint heterók aztán akkorát élveztek a popsimba hogy csak na
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!