Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akiknek nagy a farka, az már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nagy a farka, az már tiniként rájön erre?

Figyelt kérdés
Milyen érzés erre rájönni? Van olyan tapasztalatotok, mikor felnőtt férfiakat "szégyenítettetek meg" tiniként a méretetekkel?

ma 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
15 évesen hirtelen megnőttem és a péniszem is elég látványosan. Addig az enyém is átlagos méretü volt mint az osztálytársaimé. Apával jártunk szaunázni és ott vettem észre hogy a többi apukáknak jóval kisebb van. Ez zavart és kezdtem szégyenlős lenni. Takargattam
ma 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ellenekzője történt. Kis mérettel rendelkezem, és tini koromban a kortársaimnak nagyobb volt. Mivel én tini koromban rájöttem, hogy kicsi van nekem, valószínű, hogy azok is rájönnek, akiknek nagy.
ma 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sose tudtam hogy az enyém nagynak számít, majd a partnerek visszajelzése nyitotta fel a szemem.

Igen nagyobb volt nekem 18 évesen mint a 33 éves srácnak és voltam többesben is ahol a legfiatalabb voltam minimum 15 évvel mint a többiek és messze nekem volt a legnagyobb.

ma 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én voltam 13-14 éves, még nem volt ugyan internet, de jártunk focizni, kosarazni, úszni, karatézni (ki mire) és az öltözőben/zuhanyzóban azért volt lehetőség összehasonlítani a többi fiúéval. Meg persze megbeszéltük haverokkal kinek hány centis állva is. A legjobb barátomnak kimondottan nagy farka volt már tiniként is, emlékszem hogy sokat ugrattuk miatta, persze irígyeltük is rendesen. Egyszer strandon poénból lerántottuk róla a fürdőgatyát az öcsémmel, hát a nővérem sikítozott örömében! A pasijának meg rákvörös lett a feje, mert 25 évesen sokkal kisebb volt neki, mint a cimbimnek, 15 évesen. :D

44F

ma 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!