Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, mikor volt a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mikor volt a legjobb a szexuális életetek? Tiniként, 20, 30-as éveitekben?

Figyelt kérdés

Vagy utána?

Leírnátok a korotokat és azt, hogy milyen időszakban volt a legjobb és miért?

2020. okt. 16. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább a 30-as éveimben. Szerintem addigra megvolt a megfelelő tapasztalat.
2020. okt. 16. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
30-60 között. Jó nők, szellemileg is partnerek, tapasztalat, minden meglett, amihez kedvem volt.
2020. okt. 16. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

30 alatt hülye voltam,

30-40 között több volt

40 felett sokkal válogatósabb vagyok

2020. okt. 16. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
30 és 50 között. A feleségem minden igényemet kielégítette, egészen odáig, hogy az édes hármas is működött 2f+1n felállásban. Most 60 felett már kisebbek az igényeim, és a lehetőségeim.
2020. okt. 16. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tini éveimben kicsit szerelmes fajta voltam még a szellöre is felállt:)20as éveimben pedig nem számitott hány éves,10 évvel öregebb vagy fiatalabb,volt energia megdugtam akit tudtam,birtam tüdövel is és sok sok tapasztalatot gyüjtöttem,30as éveimben meg már jobban megválogattam,kivel de az ètvágyam persze nem csökkent,de már inkább legyen naponta,kétnaponta egy óra szex a megfelelö Növel,de az legyen minöségi és kiadós,és kicsit perverzebb lettem a règi énemhez képest..remélem a 40 es éveimben is igy marad ez..

39/F

2020. okt. 17. 07:57
 6/8 kovpet ***** válasza:
100%
Nekem tiniként. Akkor volt minden :)
2020. okt. 18. 08:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Noha manapság ez már messze nem igaz mindenkire, nem véletlenül mondták régen az 40-es, 50-es férfiakra, hogy a legszebb férfikorban van. Már nem áll fel minden kósza gondolatra a bré, csak amikor valóban szükség van rá. De akkor aztán rendesen. Ezek a férfiak jó eséllyel megtanultak már a nővel bánni, kitanulták az erogén zónákat, és van türelmük az aktus minden momentumát kiélvezni. Ráadásul az ilyen korú pasik őszülő halántéka evolúciós okokból nagy vonzerőt képvisel a fiatal lányok körében.
2020. okt. 18. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
25-35 között. Igaz, most újra felmenő ágban van szerencsére az utóbbi egy évben. F 42
2020. dec. 27. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!