Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex vágyak lehetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex vágyak lehetnek ciklikusak? 10 évente... Tiniként volt az első!

Figyelt kérdés
Gimiben volt egy srác akiről tudtuk hogy meleg. Szalagavatón keveredtem vele össze. Pontosabban leszopott. Az egészet ő kezdeményezte. Majd utána kérte, hogy újra lehessen. Belementem. Nem bántam meg. Kb 5x történt ez meg. Aztán soha nem is jutott eszembe. Most 29 vagyok. Újra eszembe jutott ez a story mert osztálytali lesz. Nem osztálytárs, de akkor is. Szóval törtem a fejem, hogy egy vékony sráccal lehet izgalmas lenne újra kipróbálni. Szerintetek lehet ilyen nagy kihagyása a vágyaknak?
2022. jún. 27. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, egyik előző pasim is ilyen volt. Nekem még nem volt ilyen.

22/f

2022. jún. 27. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam, hogy különböző életszakaszokban jelentkezik ez az igényem, máskor meg eszembe se jut.
2022. jún. 27. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A ciklikusságot én is észrevettem, de azért nem évtizedenként egyszer térnek vissza az ilyen jellegű vágyak, hanem inkább 2-3 naponta :D
2022. jún. 27. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nem tudtam ki hagyni egy jó szexet.Se nőt se pasit.
2022. jún. 28. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
4-s Nálam nem olyan gyakorisággal van a vágy a szexre pasival, hanem kb. 3-4 hetnte. Olyankor szinte mint a tüzelő szuka leírhatatlan vágyam van, hogy megdugjanak. Akár ketten hárman is egymásután.
2022. júl. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!