Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetséges, hogyha gyerekként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogyha gyerekként, tiniként sokat voltam kiszolgáltatott helyzetben, alárendelve, felnőttként emiatt vonzz hogy én legyek a domináns, hogy nekem legyen kiszolgáltatva valaki?

Figyelt kérdés
Tiniként elég sok sráccal voltam, bulikban főleg. Nemrég döbbentem rá hogy biszex vagyok, viszont míg fiúknál azt szeretem ha irányítanak, lányoknál én vagyok a domináns. Lehet a kettő közt összefüggés? Hozzá tartozik még, hogy a pasikat már nem annyira kívánom mostanság.

2024. máj. 3. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy lány vagy? Hány éves?
2024. máj. 4. 12:29
 2/7 A kérdező kommentje:

1

Lány vagyok

2024. máj. 4. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan van összefüggés, mert nálam hasonló a helyzet csak én fiú vagyok.

A srácokkal domináns vagyok, a csajokat viszont szolgálni akarom.

Hozzáteszem, hogy mindkét nemnél nagy sikerem van, és én élvezem is a biszexualitásomat, egyáltalán nem frusztrál az, hogy mindkét kapura játszok,csak az egyikre így, a másikra pedig úgy.

2024. máj. 4. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
#3 Te egy kib.szott buzavirág vagy..
2024. máj. 8. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

4-es

És szerinted erről én tehetek?

Szerintem pedig te egy idióta vagy, és még finom kifejezést is használtam.

2024. máj. 12. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:

5

Nagyon kérlek, ne menj bele az ilyen vitákba. Igen, az illető szerint te tehetsz róla, és mindent meg fog tenni azért, hogy erről téged is meggyőzzön. Tudom hoy nehéz de ne válaszolj az ilyen provokatív kommentekre

2024. máj. 12. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

Oké.

Ha esetleg a 4-esnek a gyereke vagy az unokája nem hetero lenne, azért kíváncsi lennék hogyan "becézgetné" a saját vérét.

Nekem ebből szerencsérw semmiféle hátrányos nincs sem családon belül, sem a baráti körömben, sem azoknál akiket érdemesnek tartottam arra, hogy tudják rólam.

A magyar emberek sokasága sajnos nem ismeri a toleranciát, és előbb jár a szájuk, mint gondolkodnának...

2024. máj. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!