Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Baj, ha izgat a kiszolgaltatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha izgat a kiszolgaltatottsag?

Figyelt kérdés
Mar attol felall, ha meztelenul vagyok. Vagy, ha olyan pozban vagyok ahol belem tudna valaki hatolni. Az is tetszene, ha valaki megkotozne es a testem erzekenyebb pontjain kenyeztetne, illetve hasznalna engem. Az is lazba hoz, ha valaki lat meztelenul. Fiuk es lanyok is izgatnak ilyen teren. Szerintetek ez baj? Hogy lehetne ezt megelni?
2019. nov. 18. 20:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es a szub dolgom is izgatnak. 18/F
2019. nov. 18. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Hát én lehet megdugnalak😅
2019. nov. 18. 21:05
 3/4 kovpet ***** válasza:
100%

Dehogy baj, pont így vagy jó :)

Úgy lehet megélni, hogy keresel rá partnert és csináljátok.

2019. nov. 19. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond!Szerez partnert,de ne durvát.A kikötözés jó

dolog.Én is csinálom velemis csinálják.A poén,akkor mész el,ha megengedem,vagy én.Izgi és szuper

2019. nov. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!