Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit izgat a kiszolgaltatottsag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit izgat a kiszolgaltatottsag lanyok?

Figyelt kérdés
Es mi az ami kivaltja beloletek ezt az erzest? Es meg valami. Eloszokott veletek fordulni az, hogy mondjuk maszti kozben ha meztelenul vagytok es felvesztek egy olyan pozt, mintha a srac beletek hatolna (akar kutyapoz vagy pucsitas) az izgatolag hat ratok?:D vagy ha mondjuk kilog a feneketekna takaro alol akkor az izgato-e?:P
2019. nov. 18. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

A kiszolgáltatottságot más megélni. Sokszor azt gondoljuk, hogy mindig képesek leszünk ellátni magunkat – ezért is fontos tudatosítani, hogy miket él át a beteg ebben a helyzetben, amikor másokra van utalva a kórházban: nővérekre, orvosokra, hozzátartozókra. Bármilyen nagynak érezzük magunkat, egyik percről a másikra az orvosból vagy más egészségügyi alkalmazottból is kiszolgáltatott beteg lehet. Nagyon fontos, hogy aki ilyen szakmában dolgozik, törődést, részvétet tudjon átadni. Én megkaptam a kórház minden osztályán: sürgősségen, röntgenen, ortopédián, mentőállomáson. Ekkor, a saját betegágyamon éreztem meg igazából, hogy mit jelent minden beteghez megfelelőképpen közeledni.

Amikor szorult helyzetbe kerülünk, mindenki segítségét kérjük, az égiektől kezdve a környezetünkig. Saját lelki szemeim előtt a szüleim is megjelennek, édesapám biztató mosolya, édesanyám reményt keltő tekintete segítségemre van még haláluk után is. Tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha bármi – akár baleset – miatt betegállományba kényszerülünk, próbáljuk elfogadni az új helyzetet, még akkor is, ha nehéz, ha sokszor könnyezünk. Ez az első és legfontosabb feladatunk – de természetesen akkor érvényes, ha tudunk dönteni, gondolkodni. Ha a lélek gyümölcseit használjuk – a szeretetet, az örömöt, a békességet, a béketűrést, a jóságot, a hűséget, a szelídséget –, akkor már jó úton járunk. Hívő orvosként és betegként is megtapasztaltam ezt.

A kiszolgáltatott helyzet túlhaladása már egy konkrét eredmény, egy újabb remény, ami miatt érdemes továbbmenni és legalább egy elismerő mo­sollyal nyugtázni mindazt, amit a környezetem, a családom, a gyermekem tett értem.

2019. nov. 18. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,engem izgat,bár nem egészen úgy ahogyan a pasik gondolják. Ja,és nem keresek ehhez partnert,tehát az ilyen jellegű privátokat hanyagoljátok!
2019. nov. 18. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
A szubmisszív nőket izgatja. Mindenkiből más váltja ki, de hogy az adott személynél ez pontosan mi arra neked kell ráérezni.
2019. nov. 18. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Miert nekem kene raerezni, ha en teszem fel a kerdest, h mi izgatja?
2019. nov. 18. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon izgat mivel szub vagyok.
2019. nov. 18. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Picit izgat. Szeretem ha le- vagy összefogják a kezem vagy ha kanál pózban ráteszi a kezét a nyakamra. De ennél "durvább" nem izgat. Engem főleg amiatt hoz lázba, mert érzem a férfi dominanciáját, hogy ő diktál és az ilyen együttlétek hevesebbek is.

26N

2019. nov. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!