Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha kikötöznek benneteket?
Figyelt kérdés
Szeretitek ha ki vagytok szolgáltatva a másik félnek, ha megbíztok benne? Milyen mértékben hagynátok korlátozni a mozgásotokat?
Próbáltátok már? Próbálnátok?
Ha lehet, a korotokat is írjátok le :)
2018. jún. 25. 12:13
2/9 anonim válasza:
Még nem próbáltam,de ez minden vágyam jelenleg. :)
4/9 anonim válasza:
Én szeretném, csak partnert nem találtam még hozzá
5/9 anonim válasza:
Igen szeretem, sima megkötözéstől az igazi bilincsek használataival is volt már minden.
23L
6/9 anonim válasza:
Nem, számomra megalázó érzés
19/l
7/9 anonim válasza:
Nekem ez a legnagyobb vágyam. Teljesen mértékben korlátozhatna, csak nyoma ne maradjon a dolognak (látható helyen).
Sajnos erre viszint nagyon nehéz olyan partnert találni aki ezt tényleg élvezetből csinálja (és közel egykorú&elérhető közelségben van).
18/L (SzSzBm)
8/9 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretném kipróbálni. Még nem tudom, hogy vessem fel az ötletet a barátomnak. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!