Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már tiniként nagy volt a farka, hogyan viszonyult ehhez?
Figyelt kérdés
Középsuliban, gimiben tudták ezt rólad az osztálytársaid, haverjaid? Látszott pl farmeren keresztül, hogy nagy a csomag vagy tesi öltözőben?
Megjegyzést kaptál rá?
ma 10:28
1/4 anonim válasza:
Nem látta senki, viszont én azt hittem sokáig, hogy sátlagos vagy az alatti, erre kiderül, hogy nagyon is jó, 16,5cm, de elég vastag, és pont a vastagsága miatt jobban élvezi a szexpartnerem, mintha 1-2 cm-el hosszabb lenne (és "masszívabbnak" is néz ki)
2/4 anonim válasza:
Nekem nem volt nagy, de a mai napig ugyanaz történik mindig. Ha küldök képet mindenki megjegyzi milyen szép. Az első srác aki leszopott is megjegyezte és utána később is mondták, hogy pont tökéletes méret, stb. Szóval nekem egy idő után tiszta lett, hogy ezek szerint másoké nem szép. 16cm csak amúgy.
3/4 anonim válasza:
Amit te írsz kedves kérdező az HÚSPÉNISZ esetén lenne így. De ha nem hús akkor senki nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!