Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Hogyan viszonyult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Hogyan viszonyultok ehhez egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Adott, hogy van szerelem a kapcsolatban, és minden működik lelkileg, és szexuálisan is.

Hogyan viszonyulnátok ahhoz, ha a pasi szeret filmnézés közben, vagy akár más helyzetekben is (kettesben) csak úgy kedvtelésből, ösztönösen cirógatni, piszkálni titeket odalent? Tehát nemcsak szexuális szándékból, hanem mert ő ezt igényli, így fejezi ki a vonzódását, mivel adott esetben neki is ez jól tud esni fordítva.

Persze nemcsak ebből áll minden, hanem bőven más dolgokban is kifejezi hogy szeret, csak ez is része, mert szereti így is megélni az intimitást ezekben a dolgokban is, és erre van igénye.

Tehát hogyan viszonyulnátok ehhez a párotoktól? Lehet, hogy van aki ezt úgy éli meg, hogy tárgyként bánnak vele, de lehet hogy másnak meg ez bensőséges, intim dolog, és szereti így is megélni az intimitást, akár oda-vissza is.

ma 13:24
A kérdező szavazást indított:
Nagyon szeretem, és igénylem az ilyen dolgokat
Néha jól esik, de ha nincs, akkor nem igénylem
Furának élem meg, de attól függ
Taszít, nem szeretem ha piszkálnak
5 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szeretet nyelvem az érintés

Nekem jól esik

ma 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha “odalent” piszkálgat (nyugodtan megnevezhetnéd a nevén) akkor abból lesz szex is. Annak semmi értelme, hogy felizgat és utána semmi nem történik.
ma 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, amikor a párom csakúgy cirógat és simogat, csókolgat és bújik. Viszont ha "odalent" piszkálgat, de nem lesz legalább egy orgazmus a vége, csak a semmiért felizgat és annak mégis mi értelme?
ma 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:
3: Történhet utána az is nyilván, ez teljesen természetes, sőt.
ma 14:33
 5/5 anonim válasza:
Nőhöz nem kell, nem szabad nyúlni, a férfiak hagyják békén őket!
ma 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!